11:00

Helenelunds IK/Hammarby IF Bandy U17

Referat: Bollnäs GIF BF U17 - Helenelunds IK/Hammarby IF ...

Det började så bra men slutade inte fullt lika bra.
Hammarby snodde ALLA poängen av våra killar i seriepelet efter det att Lunden/Bajen vände 2-0 till 2-6 i matchen i SBB Arena

Stark första halvtimme
Hemmalaget kom ut starkt. Ledning med 1-0 tidigt och starkt försvarsspel. Edwin Johanssons lyft fram till Arvid Croon som fick friläge var värt besväret att gå till Arenan. Croons skott räddades men Philip Bergström fick äran att slå in returen till hans andra för dagen. Det såg riktigt stabilt ut så långt

Isen bruten

Det var stängt bakåt i 34 minuter. Sen spelade gästerna en effektiv hörnvariant och fick slutligen hål på hemmalaget... ett bolltapp senare fick gästerna även ett nytt läge och snart stod det istället 2-2, vilket blev halvtidsresulatet. En bra första halvlek från hemmalagets sida

Inte samma
Andra halvleken dominerades av Helenelund/ Hammarby. Gästerna rann ifrån till hela 2-6 och faktum är att hemmalaget inte gjorde mål på de sista 65 minuterna. H/H vann även skotten överlägset och vann totalt sett helt rättvist. Bollnäs visade inte alls upp samma beslutsamhet eller fina spel som i första utan tillät motståndarna att dominera matchen.

Framtiden
För hemmalaget går slutspelskampen vidare med match mot Sirius - Fredag den 17 Februari