30 januari 2023
20:00

Sandvikens AIK Bandy U17

SAIK vann välförtjänt

Det blev en tung afton i Arenan, Hemmalaget var inte riktigt i närheten av revansch mot SAIK utan gästerna vann återigen ganska stort, denna gång med 3-11.

Tidigt underläge
Det var tidigt underläge i matchen 0-1 efter 2 minuter och 0-2 samt 0-3 redan efter 17 minuter och tränarduon Ringblom/Berglund fann för gott att ta timeout. Det var lite "hängbjörkar" redan efter en kvart och det var en tydlig timout som genomfördes.

Bra 30 minuter
Från timouten och fram till halvtid slutade spelade lagen 1-1. Bollnäs skapade inte jättemycket men de chanserna man plockade fram var riktigt fina och borde renderat i minst ett par mål till. Halvtidsresultatet skrevs ändå till 1-4

Hoppfullt
Efter halvtidspausen såg det hoppfullt ut i en kvart ungefär. Bollnäs skapade lägen och inte minst en straff. Efter minut 60 gjorde gästerna 2 snabba mål och Bollnäs var i mångt och mycket ett slaget lag för kvällen.