15 januari 2023
09:00

Bollnäs GIF BF U17

Villa vände och vann hemma

En riktigt bra insats i 55-60 minuter räckte inte mot serieledarna på bortaplan. Bollnäs ledde i halvtid och fram till 56:e minuten men sedan vände Villa på steken och vann med 4 mål.

Morgonstund i Arena Lidköping
Morgonmatchen startade med en magiskt bra första halvlek - inte minst försvarsmässigt. Bollnäs stod upp bra och hade den attityden som saknades under gårdagen i Vänersborg. Kanonhalvleken räckte till ledning med uddamålet i halvtid och mycket såg bra ut.

Vändningen
Det gick in en lös hörna som gästerna aldrig borde ha låtit Villa få och sedan ett mål till ganska snabbt efter. 1-2 blev 3-2 och gästerna tappade tron på den egna insatsen. Fyran och femman gick in på lite bristande fokus och så var matchen i mångt och mycket avgjord.

Återkomsten
Sista delen av matchan - sista 10 minuterna - kom Orangeblå tillbaka och var riktigt bra igen Det var 20-25 sämre minuter som sänkte laget denna söndag. Insatsen hade räckt till seger på lördagen men även denna dubbelhelg slutade poänglös för vår del.

Liret
Spelandet går vidare efter VM. Vi kommer att spela nästa match mot Sandviken tisdagen den 24 januari på bortaplan och därefter HEMMA mot samma lag - Måndagen den 30:e

FAKTA:
VILLA LIDKÖPING BF - BOLLNÄS GIF BF 7 - 3
(1-2)
Mål Bollnäs: 0-1 (3) Oliver Bergman (Milo Lindblom), 0-2 (18) Arvid Croon (Thim Brodin), 7-3 (89) Edwin Johansson (Lucas Ahlgren)
Skott på mål: VLBK 34 (7) - BGIF 10 (3)