17 september 2023
15:00

Bollnäs GIF BF P19

Referat: Edsbyns IF Bandy P19 - Bollnäs GIF BF P19

Edsbyn vann som väntat träningsmatchen för P19. Slutresultatet blev 11-2 efter 7-1 i halvtid. Giffarna pratade före om att gå ut och inte vara slagna på förhand men 5-0 efter 20 minuter visade något annat...

Nyspolat

Efter 20 minuter såg isen på egen planhalva sliten ut medan den såg nyspolad ut på anfallssidan. Fem mål i baken på 20 minuter och dåligt med tryck framåt men efter en hörna reducerade Oliver Bergman och mot slutet av första halvlek var det match på ett annat sätt

4-1 i andra
Andra halvan var bättre och med bättre avslut från de för dagen vitklädda så hade det garanterat blivit ännu jämnare. Laget kom dock igång bättre och Simon Olsson fick också bli målskytt på pass från Oliver Bergman i ett riktigt snyggt bandymål

Kom igång
Nåväl - det var i syfte att komma igång som vi lirade matchen och vi fick spela och känna på varandras förmågor. Vi går hem och tränar så kommer vi igen starkare