Det var en historisk dag den 28 juni 2020. Walldia ställde upp med ett "B-lag" i seriespel.
Det har inte förekommit sen 2014.
Motståndare var Trönninge IF som också kom med ett blandat lag.

Walldias 15 man var följande: Jocke, Ludde, Jakob, Zett, Tanne, Emanuel, Viktor, Antonio, Andreas, Besim, Micke, Kalle, Kenan, Egzon och Sakhi.

Det blev en ganska händelsefattig tillställning i första halvlek där det trillades boll fint på mittplan men inget av lagen förmådde komma till några större farligheter framför mål. TIF hade sin bästa chans efter en kvart men där Jocke fint gick ut och knep lädret. TIF var väl laget som låg närmast nätkänning, men det var mållöst i paus.
Det mest i ögonfallande som sedan sker är att ett enormt regnväder drar fram över Wallevi i samband med att domaren blåser igång andra halvlek. Det gör det inte enklare för aktörerna på Wallevi.
Matchen såg ut att kunna sluta mållös men gästerna tar ledningen med 20 kvar när Jocke är chanslös på en väl avvägd chip över honom.
Men hemmalaget ger sig inte utan lyfter spelet och kan också kvittera 12 minuter innan slutsignalen med hjälp av en försvarare i TIF som som styr in ett inspel från vänsterkanten i egen kasse - snopet för TIF men rättvist.

Roligast för Walldia var att till den matchen kunna släppa fram fyra debutanter i Walldiatröjan, Andreas Petersson, Viktor Norberg, Antonio Saitovski och Emanuel Jakobsson där de tre sistnämnda bara är bara 14-15 år och alla visade upp ett fint spel som lovar gott för framtiden.