Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bäckseda IF P-13/14

Följ

P-13/14

Följ oss för uppdateringar
Följ

Korvkasse & midsommar

10 jun 2022 8 kommentarer 279 visningar
Tobias Berntsson Tränare
8 kommentarer
  • 12 jun 2022 Parvaneh Mohammadi

    Som jag har förklarat för tränaren så är jag bortrest under midsommar. Om någon kan tänka sig att stå i kaffeserveringen under min tid (15:30 - 17:30) är jag tacksam annars får ni hålla stängt under den tiden.

    En annan sak jag vill ta upp är att jag skulle uppskatta hur vissa tränare talar till våra barn. Jag vill inte att mitt barn ska komma hem använda svordomar så lätt som det görs under träningar. Svordomar kan väl användas i extrema fall men vi vuxna måste kunna behärska vårt språk inför barnen. Det är 8-9 åringar som tränas tanken är att det ska vara roligt för dom inte tvingade.
    Mvh //Pavve

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Christian Alehagen

    Hej Parvaneh,

    Har förstått att du tyckte det blev orättvist med midsommar. Bäckseda IF går runt på att alla föräldrar och ledare hjälps åt. Det handlar om att sälja korvkassar, ställa upp i kiosken och vid midsommar. Detta gäller alla lag i hela föreningen. Därför är det ju viktigt att alla hjälps åt för ett det ska fungera. Vi valde att lotta vilka som skulle hjälpa till, då inga föräldrar anmälde sitt intresse. Vi förstår att många är bortresta. Hoppas det är någon annan förälder som kan tänka sig att hjälpa till den tiden. Skriv gärna här i kommentarerna så vi vet att det löser sig.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Christian Alehagen

    Vi ledare lägger många timmar i veckan helt ideellt för att barnen ska få en rolig fotbollsupplevelse. Vi hoppas att vi har er föräldrars förtroende att vi gör vårt bästa för att barnen ska tycka det är roligt att komma till Paradisvallen.

    Ibland är vi ensamma som ledare och då är det svårt att se allt som händer mellan barnen. Vi accepterar aldrig att någon är elak eller använder ett fult språk. Från ett vuxenperspektiv så upplever vi ledare snarare att det ibland är ett tufft språk mellan barnen, inte från oss vuxna. Ni får gärna prata med era barn om detta.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Christian Alehagen

    Vissa träningar är hårdare än andra och det är svårt för oss ledare att både höra och se allt. Så vi önskar att ni föräldrar inte är rädda att kliva in och tillrättavisa barnen när det händer något. Ingen av oss ledare skulle uppfatta det som olämpligt - snarare att vi alla vuxna hjälps åt att forma våra barn till bra lagkompisar!

    Är det fler föräldrar som upplever att det är problem så kanske vi får ta ett föräldramöte. Hör gärna av er i så fall.

    /Christian, Jacob och Tobias

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Emelie Fernvald

    Hej! Jag och Johan kan ta kaffeserveringen 15.30-17.30. /Emelie

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Tobias Berntsson

    Tack Emelie och Johan 👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Kristin Hugosson

    Vi tycker att ni ledare gör ett fantastiskt jobb med våra barn och vi är så tacksamma för det. Vi kan också ställa upp på midsommarafton om det behövs!

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2022 Parvaneh Mohammadi

    Jag förstår att vi ska hjälpas åt. Jag har ställt upp frivilligt tidigare. Men en sista påminnelse hade varit bra så att alla kunde se över situationen.

    Jag har fullt förståelse att det är påfrestande på träningar men att en tränar använder sig av "boll jäveln" eller andra ord så fort det blir jobbigt är inte okey. Jag hoppas vi vuxna kan välja bättre ord i framtiden.

    Så bra att det löste sig med kaffeseveringen. Tack så mycket.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in