17:00

Västmanland

Referat: Uppland - Västmanland

Vilken härligt match!

Som våran känsla igår så fick Uppland sota för gårdagens förlust. Jäklar vad tjejerna var på tå ifrån start idag. Så härligt att se hur alla kuggar i och drar sitt strå till stacken. Vi fullkomligt kör över Uppland i första perioden som slutar 0-6.
Efter två perioder så leder vi med 0-9.

Vi spelar en tredje period som vi inte hinner spela klart (slut på istid) men vi lyckas att sätta 4 puckar till.

Idag bjuder tjejerna på riktigt hockeygodis vid ett par av målen så man blir glad ända in i märjen.
Våra målvakter visar än en gång hur bra dom är, idag hade de visserligen inte allt för mycket att göra men spelade otroligt stabilt och var fokuserade på dom lägen som Uppland skapade.