19:15

Vretstorps IF/IFK Hallsberg

Referat: Adolfsbergs IK 1 Svart - Vretstorps IF/IFK Halls...

Hösten är igång, nu i div 1 och Adolfsberg borta i första omgången.

Något skadedrabbade ( Love, Thure borta ) samt så trodde vi att det skulle vara lite sega ben efter helgens 2 cup-dagar i Hallsberg.

Men trötthet efter helgen märktes inte av utan det var full kamp från början, Vi visste att AIK är bra så vi var taggade från start och efter 6 min lyfte debuterande Filip Sjödin in en frispark fr 30 meter.
AIK kvitterade efter 9 min men innan första halvlek så återtog vi ledingningen genom Aref, assisterad av Dogge.

AIK gör 2-2 och 3-2 i 27 och 29 min så tuff start på andra halvlek

I andra halvlek bör vi fått en straff när Dogge blev nedriven, starffen kom istället några minuter senare men mot oss, men där var Ludde ( med nya handskar ) säker och räddade.

I 3:e var vi det bättre laget och fick i 56:e min in kvitteringen till 3-3, vi hade även något stolpskott.