Assisterande domare: Massimo Pasi och Mathias Fällgren
Matchtrupp: Oskar H, Oskar S, John, Christoffer, Hult, Alexander, Colin, Edvin, Abubakarr, Philip, Olle, Gustav, Robin, Mattias, Rasmus och Anton.

Startelvan: Oskar H, Gustav, John, Christoffer, Oskar S, Olle, Philip, Abubakarr, Colin, Anton och Rasmus.
Avbytare: Alfred, Robin, Alexander, Edvin och Mattias.

1-0 Adis Tucek (25)
1-1 Rasmus Gerke (28, straff)
1-2 Rasmus Gerke (38)
1-3 Rasmus Gerke (76)

Jag kan börja med att säga att vi inte gör någon bra match idag, det märktes direkt på uppvärmningen att vi inte var där! Det följde med in på matchen och våra första 20-25 minuterna är inte bra och vi kan tacka Oskar H för två viktiga räddningar i den 15:e och 16:e minuten när han räddade två avslut från en fri motståndare.

Arvika tog ledningen runt den 25:e minuten, en kort hörna som blev till ett längre inlägg där målskytten fick ta emot bollen och avsluta snyggt i den bortrestolpen. Vi vaknade till sista 20 minuterna och redan i den 28:e minuten blev Colin fälld inne i straffområdet och domaren tvekade inte, Rasmus tog hand om straffen på bästa möjliga sättet, 1-1!

Nu hade vi en mycket bra period och i den 32:a minuten blev Abubakarr frispelad efter en riktig fin anfall där Colin och Anton hittade varandra, målvakten räddade till hörna. Sex minuter senare gör vi 1-2, återigen efter en riktig fin anfall där Anton och Abubakarr hittade till Rasmus som inte gjorde något misstag och satte bollen i mål!

Tränarduon försökte rätta till det som behövdes under halvtidsvillan. Man poängterade att vi måste hotta tillbaka till det spelet vi avslutade 1:a halvleken med direkt i 2:a halvleken.

Tyvärr blev det inte så, Arvika är nära kvitteringen i den 47:e minuten men bollen gick i ribban. Vi går upp i anfall då och då, i den 57:e minuten borde vi kanske fått ännu en straff när ett inlägg från Rasmus blockerades av vad det såg ut att vara med armen.

Arvika pressar på och det är ständigt oroligt men vår backlinje gjorde det bra och höll ställningarna. Med kvarten kvar så fick Rasmus till en riktigt fint skott som var otagbar för målvakten, 1-3! Tyvärr blev glädjen kortvarig då dom gjorde 2-3 direkt på avspark, stolpe in!

Arvika får tillbaka tron på att det är möjligt att ta poäng och pressar på! Det innebar att vi skulle få våra chanser, en kom i den 85:e minuten när Rasmus kommer fri mot målvakten och denna hoppar rakt in på Rasmus som blev liggandes i smärtor, domaren plockade upp det röda kortet och målvakten blev utvisad. I den 88:e minuten var Abubakarr nära att näta med en lobb men den hårda gräsmattan gjorde att studsen blev för hög och bollen gick över. Domaren lade till 6 minuter, och det var dom längsta 6 minuterna denna säsong, men vi stod pall och plockade med oss tre poäng till Granevik!