Assisterande domare: Thamer Amara och Hamzeh Esmaili

Startelvan: Martin, Edvin, Gustav, Sebastian, Alexander, Philip, Nasser, Anton, Colin, Mattias och Rasmus.

3-0 ((61)
3-1 Johan Bjuremo (75)
3-2 Rasmus Gerke(?)(78)
4-2 (90+1)

Sent igår fick Oskar H lämna återbud efter att ha vrickat foten i en innebandymatch, så det blev Martin som fick stå hela matchen, första tanken var att dom skulle få var sin halvlek.

Vi inledde piggt och tog kommandot i matchen, hemmalaget med årets pajas vid sidan av hade valt att göra det trångt för oss och satsa på snabba omställningar. Det ska väl erkännas att vi inte skapade mängder med chanser men ändå tillräckligt för att kunna ta ledningen.

Istället så gör dom 1-0, runt den 19:e minuten, vid sin första riktiga anfall på en snabbomställning, i en snäv vinkel lyckades dom rulla bollen i ett tomt mål. Vete sjutton när vi tog ledningen i en match sist? Det har blivit så att vi tidigt i matcherna fått ett mål i baken.

Vi har haft en sista månad där vi tagit många felbeslut både offensivt och defensivt, vi är inte alls med i matcherna och då blir fotboll ännu svårare än vad den redan är. 2-0 skulle återigen komma efter ännu en snabbomställning, Martin är på bollen men orkar inte styra ut den. 2-0 skulle stå sig halvleken ut. En halvlek där dom assisterande domarna var väldigt aktiva med att vinka för offside, några väldigt tveksamma, och en huvuddomare som inte stävjade några fula satsningar och efterslängningar.

Killarna ska ha en eloge för att man försökte spela fotboll i andra halvlek. Men vi får absolut inget gratis, känslan är att motståndarna bara behöver komma in i vårat straffområde och det blir mål, medan vi måste skapa tio chanser för att göra ett mål. Det var lite så det kändes när dom tog ledningen med 1-0 och samma sak efter halvtid, första riktiga anfall och 3-0 runt den 60:e minuten. Minuter innan har vi en boll inne men som AD2 vinkade offside på Nasser, mycket tveksamt då Rasmus slog en frispark i ribban och Nasser nickade i mål.

Johan Bjuremo skulle reducera med en kvart att spela, han vann ett motlägg med målvakten och kunde rulla in bollen i mål. Tre minuter senare så reducerade Rasmus till 3-2, tror det var Rasmus som slog ett långt inlägg mot bortrestolpen och känslan var att den gick i mål, eventuellt kan Abubakarr ha varit på bollen innan den gick in.

Nu hade vi känning och gick för en kvittering, vi gick ner på en trebackslinje medans hemmalaget backade hem ännu mer. Detta innebar även att dom fick några riktigt bra kontringslägen. Killarna i gult försökte men det gick inte och istället så skulle dom få göra 4-2 på tilläggstid.