Assisterande domare: Denis Sekula och Mats Andersson
Trupp: 27- Oskar Hedström 3- Sebastian Rahm 4- Per Johansson 5- Jimmie Larsson 8- Oskar Spets 9- Viktor Johansson 10- Johan Bjuremo 11- Emil Hagström 12- Edvin Karlenäs 13- Mohammad Hosseini 14- Colin Ram 15- Anton Wallin 16- Marco Miller 17- Olle Lundqvist 18- Lars-Anders Hult 19- Noah Melkersson 44- Rasmus Gerke.

Startelvan: Oskar H, Per, Jimmie, Sebastian, Oskar S, Edvin, Marco, Noah, Rasmus, Anton och Emil.

1-0 (3)
2-0 (19)
2-1 Marco Miller (37)
2-2 Jimmie Larsson (42)

Vi får en hemsk start på matchen då vi bjuder hemmalaget på ledningen redan i den 3:e minuten. Detta påverkar laget en hel del och vi är inte riktigt med under första halvan av matchen. Det var inget som stämde alls, inte mycket till rörelse och det var enklare att stå i passningsskuggan.

Hemmalaget fick rulla boll och bestämma takten på matchen, men även dom hade svårt att skapa dom där riktiga målchanserna. Bägge lagen ville rulla boll, dom hade ett bättre rull men framförallt ett bättre tålamod. Detta resulterade i att man gick upp till en 2-0 ledning, inte helt orättvist skall set erkännas.

Efter ca halvtimmen spelad så började vi vakna till och i den 37:e minuten kom vi på en fin anfall ute till höger där Emil, Per och Noah jobbade fram bollen längs straffområdeslinjen efter att bollen passerat ett ex antal spelare så kom Marco rätt till bollen och med vänsterfoten reducerade han till 2-1! Strax därefter så hade Jimmie ett långskott som gick över, men det skulle vara Emil som fick den bästa chansen när Per drog ett bra inlägg och Emil lyckades inte få till avslutet.

I den 42:a minuten fick vi en hörna på vänsterflank, Oskar S slog mot andra stolpen där Jimmie kom högst upp och nickade in kvitteringen 2-2! Så oavgjort i halvtid var kanske ändå ett rättvist resultat.

Andra halvleken blev mer krampaktigt spel från bägge lagen. Vi fick inte se några mål alls, men bägge lagen hade några lägen.

Vi hade en boll inne i den 54:e minuten som dömdes bort för offside, från mitt håll kändes det rätt att vinka. I den 63: e minuten kom Per på en anfall på sin flank och kunde kanske ha gått på avslut själv men valde att passa fram till en kollega och situationen dog.

Bägge lagen gick för ett segermål sista 5 minuterna och Norrstrands var nära 3-2 i den 85:e minuten men Oskar H räddade. Två minuter senare är det vi som är riktigt nära att göra 2-3 men deras målvakt lyckades utan att veta hur rädda bägge chanserna. 2-2 skulle matchen sluta.

En bra genomkörare för våran del, det vi får ta med oss ifrån matchen är att vi måste vara på tårna direkt när domaren blåser igång matchen. Killarna ska även ha en eloge för att man jobbar sig in i matchen när det känns som att inget fungerar alls! Starkt att komma igen och göra en bra andra halvlek.

Kul att se Viktor tillbaka och han fick ca 30 minuters speltid.