Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västanfors IF FK F-12

Följ

F-12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Trivselkväll och säsongsstart

12 jan 2023 4 kommentarer 347 visningar
4 kommentarer
  • 12 jan 2023 Anna Löwendahl

    Eftersom jag har valt att inte vara med i föräldragruppen så är det jättebra att ni lägger ut viktig info här annars kommer jag att missa det👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 jan 2023 Tobias Eriksson

    Hej Anna,

    Ledarna lägger redan idag ned mycket tid på att vara just ledare/tränare för våra barn. Att sprida information på flera ställen är inte alltid enkelt. Det vore bra om du kunde gå med i föräldrargruppen igen och ta del utav den informationen som sprids där.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 jan 2023 Anna Löwendahl

    Det skrivs så mycket i den gruppen och jag tycker det är svårt att hänga med för har man inte tid att läsa saker på en gång så har man en novell att läsa sen. Ni skriver ju i gruppen så varför kan ni inte lägga ut all viktig info här istället? Mer logiskt enligt mig. Annars kan man ju lika gärna ta bort denna sidan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 jan 2023 Mikael Håkansson

    Hej Anna.

    Här på laget.se lägger vi ledare ut information som rör matcher och träningar och andra saker som vi måste sköta. Det är det administrativa verktyget som vi använder för att hålla koll på allt som gäller laget.

    Föräldragruppen som använder messenger finns för att ni föräldrar ska veta när ni ska baka, handla, stå i kiosken, sälja saker eller göra andra saker som ni föräldrar ansvarar för. D.v.s. allt sånt som vi ledare inte kan eller hinner ansvara för.

    Kvällen i Mariahallen har föräldragruppen ordnat. Just den här gången råkade den sammanfalla med säsongsstarten och hamnade därför i samma nyhet här på laget. Nästa gång kan det hända att informationen bara finns i föräldragruppen på messenger.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in