20 augusti 2022
14:45

Valbo HC

Kort om matchen Nacka HK - Valbo HC

Träningsmatch nummer 3 och bortamatch Nacka HK i Saltsjöbadens ishall. Det blev en jämn historia där Valbo vid två tillfällen hade en tvåmålsledning innan Nacka utjämnade till 3-3 och de kunde dessutom några sekunder innan periodpausen i andra perioden även ta ledningen med 4-3. Med sex minuter kvar av matchen kvitterade Valbo till 4-4 och matchen gick till förlängning vilken blev mållös. Matchen avgjordes sedan på straffar där båda lagen fick lägga varsin straff och där Nacka drog det längsta strået.

Periodsiffror 1-2, 3-1, 0-1, 0-0, 1-0. Skott 36-31

Målskyttar Valbo 0-1 Elias Tegelberg (Westin, Lundh), 0-2 Charlie Olsson (Hiltunen), 1-3 Emil Lundh (Clahr),
4-4 Charlie Olsson (Tegelberg).

Målvakt: Edor Gotthold

På fredag åker laget till Gimo för ett träningsläger och där spelas även nästa träningsmatch.
Söndag 28/8 klockan 16.00 Valbo - Almtuna. Länk till Svenskhockey.tv nedan.