Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om VSK Vännerna

Följ

VSK Vännerna

Följ oss för uppdateringar
Följ
VSK Vännerna
VSK Vännerna

Kontaktinformation

Namn VSK Vännerna
Adress c/o Rödrävsgatan 17
Postadress 72243 Västerås
Telefon 0768-255 428
E-post kjell.angten@bredband.net
Orgnr 956940-6243
Swish 123 655 55 02
Kontonr BG 238-7041

Om VSK Vännerna

VSK Vännerna startade den 6 December 1948, är en förening som främjar kamratskap och samhörighet. Medlemsavgifterna går tillbaka till VSK Klubbarna, Bowling, Bandy ( Mesta Mästare) Herr & Dam och Fotboll ( Snart Allsvenskan) Herr & Dam, det betyder att de används för att stödja och finansiera olika aktiviteter, evenemang eller resurser för Klubbarna, VSK Vännerna arrangerar olika aktiviteter, t.ex. sommar fest på Aggarön, Julfesten, buss resa t.ex. Bandy finalen m.m. det gör vi för att öka på möjligheten att ge tillbaka så mycket som möjligt.

VSK Vännerna delar årligen ut stipendier till ungdomsverksamheten.

Att vara en del av en kamerat förening som VSK Vänner kan erbjuda medlemmarna möjligheten att träffa likasinnade, delta i gemensamma intressen och bidra till gemenskapen.

Genom att betala medlemsavgifterna ger medlemmarna sitt stöd till klubben och bidrar till att upprätthålla och förbättra föreningens verksamhet och erbjudanden.

Om du har specifika frågor om VSK Vänner eller vill ha mer information om föreningen, rekommenderar jag att du kontaktar oss direkt för att få de mest aktuella och detaljerade svaren.

Med grönvita hälsningar
Styrelsen