Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Värtans IK Bowling

Följ

Bowling

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Värtans IK
E-post vartan.ungdom@gmail.com

Om Värtans IK Bowling

Välkommen till Värtans IK Bowling! Värtan åkte tyvärr ut i kvalet mot Hammarby för att stanna kvar i div.1 2018. Från och med September 2018 spelar A-laget i div 2, medan Värtans farmarlag håller till i div. 3 . Vår hemmahall är från och med hösten 2017 Kungsholmshallen på S:t Göransgatan. Vi är runt 25 aktiva bowlar på alla nivåer, nybörjare amatörer och halvproffs. Följ Värtan's framfart här på sidan eller på www.stbf.se. Vi anordnar varje år ett gäng träningstävlingar samt klubbmästerskap som är storslaget!!!.
Träningsdagarna är på tisdagar (15 aug- 15 maj) kl. 20.00-22.00 och vi har olika former av abonnemang för tränings och matchspel.

Finns det ungdomar som skulle vilja börja med bowling så kan vi ordna träningstillfällen kl. 19.00 på tisdagar. Eller är du som vuxen sugen på att pröva på eller börja spela bowling med Värtans IK, hör av er här på Gästboken eller till Värtans IK Bowling på facebook eller till mats.erik.rehn@gmail.com (ordf.)