Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerås IK Fotboll P U15 Gul 1

Följ

P U15 Gul 1

Följ oss för uppdateringar
Följ

Försäljning Newbody

Juha Hautapakka Tränare
7 kommentarer
  • 8 apr Jenny Sandberg

    Hej! Om jag loggar in med min mail via länken så hamnar jag på HSK's försäljningssida, vet du hur jag kommer till VIK's? Mvh Jenny Tristans mamma

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 apr Juha Hautapakka

    Hej Jenny, kika om länken fungerar nu. Tråkigt nog så får man kopiera länken för att komma vidare.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 apr Jenny Sandberg

    Nu funkade det! Tack!

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 apr Peter Wallin

    Hej,
    Under första veckans försäljningen av NewBody har 11 av lagets 34 spelare registrerat sig för försäljning. Om det finns frågor eller funderingar kring hur man kommer igång med försäljningen så hör av er till mig så hjälper jag er igång!
    Totalt är vi just nu uppe i 85 sålda paket – en bra start mot målet på 350 sålda paket!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 13 dagar sedan Peter Wallin

    Hej,

    Med mindre än två veckor kvar av denna försäljningsomgång av NewBody så är vi uppe i 140 sålda paket. Det återstår alltså en bit kvar till målsättningen på 350 sålda paket. Tidigare år så har vi alltid sålt mest den sista veckan så vi har alla möjligheter att nå upp till vår målsättning tillsammans!! Det är alltjämt endast 12 stycken av lagets spelare som påbörjat försäljning. Här är det viktigt att vi alla är med och bidrar, givetvis utifrån våra förutsättningar. Skulle man inte ha möjlighet att bidra vid just denna försäljning så finns chansen att istället göra ett friköp, dvs swisha 500kr till lagkassan på 123 085 9181, enligt ovan. Allas bidrag är viktiga!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 4 dagar sedan Peter Wallin

    Imorgon, söndag 5/5, avslutar vi denna försäljningsomgång av NewBody. Se till att ha registrerat in de sista försäljningarna innan kl 18 imorgon. Om ni vet med er redan nu att ni är klara så får ni gärna låsa era ordrar.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 2 dagar sedan Peter Wallin

    Då var samtliga beställningar registrerade och inskickade. Vi har fått ett preliminärt leveransdatum av våra beställningar till måndag den 13/5 men vi återkommer med tid och plats för utlämning.

    Totalt deltog 16st från lag Gul och Svart (via försäljning eller friköp) i denna aktivitet. Det gav en förtjänst på nästan 11.000kr som förstärker vår lagkassa. Mer än hälften (18st) valde att inte delta alls.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in