16:00

BK Fyren

Referat: Västerhaninge IF - BK Fyren

Emil Sten 3 mål man kan inte begära mer av en forward, eller?
Vad ska man säga om den här matchen. Stabil seger för Västerhaninge. 1-0 av Emil efter 28:a minuter. Fem minuter senare en underbar frispark av Felix i målvaktens vänstra kryss. En dråplig situation ledde till att Fyren fick kontakt. Isak rensar upp bollen till en Fyrenspelare som skjuter mot mål Lucas räddar på mållinjen men bollen går i ryggen på Isak och in i mål. Västerhaninge hemföll till gamla synder laget blev långt och osynkat. I den 41:a minuten ett inkast för Fyren bak mot egen målvakt men Emil hann emellan och kan lägga in bollen i det öppna målet. 3-1 i paus.

I andra halvlek reducering i den 56:e men Emil stängde matchen tio minuter senare med sitt tredje mål och lagets fjärde. Västerhaninge hade kunnat gjort ett par till men skärpan var inte riktigt där. Skönt med en seger och tre poäng.