Tyresövallen 1
5 maj 2024
16:00

Referat: Tyresö FF - Västerhaninge IF

En riktigt bra bortamatch av Västerhaninge. Laget satt ihop och jobbade hårt i defensiven. Tyresö försökte men var inte riktigt farliga i första halvlek. Vi visste att Tyresö skulle gå högt vilket innebar att det blev ytor bakom deras backlinje. Isak rensar en boll som går över Tyresös backlinje. Martin får en löpduell som han vinner, fri mot målvakten rullar han behärskat in ledningsmålet.
Andra halvlek redan efter en minut så får en Tyresö spelare på en kalasträff som sitter i krysset bakom Isak. Nu går Tyresö för seger men Västerhaninge spelar bra i defensiven och är hela tiden farliga i omställningarna. Det skulle dröja till 88:e innan Västerhaninges segermål skulle komma. En omställning 3-2 läge Martin binder upp och får ut bollen till Yuri som kommer fri men vinkeln är dålig. Alla skriker skjut men Yuri fintar skott, försvarare och målvakt fläker sig, bollen över på andra foten och för att sedan enkelt rulla in segermålet. Som sagt en bra kollektiv insats.