Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KFUM Uppsala Basket

Följ

Uppsala Basket

Följ oss för uppdateringar
Följ
KFUM Uppsala Basket
KFUM Uppsala Basket

Intresseanmälan till höstens lag är nu öppen!

8 jun 2021 6 kommentarer 1553 visningar
Ulf Landström Sportchef
6 kommentarer
  • 27 aug 2021 Azita Monazzam

    Hej Ulf, Jag undrar om det finns möjlighet att öka träningstillfällen för F10/11 Gottsunda fr 1gg/vecka till 2ggr/vecka? Barnen och föräldrarna är väldigt nöjda med er insats och vill gärna öka träningstillfällen! Bästa hälsningar/Azita

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 aug 2021 Mathias Rutegård

    Hej, träningarna för denna säsong har inte börjat än för detta lag (start nästa vecka) och vi behöver ha lite mer koll på hur stort intresset är för respektive lag innan vi gasar på. Bra du meddelar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2021 Carina Cedermark

    Jag tror att många av tjejerna bor i Gottsunda, så om det är möjligt att fortsätta ha träningarna där, så skulle det ju vara idealt..

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2021 Mathias Rutegård

    F10/11 Gottsunda har sina träningar i Gottsundaskolans sporthall. Däremot har vi placerat det äldre F08/09 i Eriksbergsskolan med en mix av spelare från Gottsunda och Stenhagen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2021 Carina Cedermark

    Hej. Ber om ursäkt om jag skriver på fel lagsida? har barn i två olika åldrar, men vet i så fall inte hur man kan nå tränaren för F-09. Har all respekt för att ni har gjort ett jättearbete med att lägga pusslet för så många nya spelare och är väldigt glad för att ni tränare engagerar er! Vill bara framföra den personliga åsikten att jag hellre ser att 09-dottern tränar i gottsunda med f10-11 än behöva åka till Eriksberg. Tror att risken är att KFUM skulle kunna förlora spelare både från Stenhagen och Gottsunda om man tränar på ett tredje ställe. De är fortfarande lite små för att cykla själva, många föräldrar har inte bil etc, Jag har ingen kontakt med de andra föräldrarna, så kan inte kolla om andra tycker lika eller ej. Tack för det fina arbetet ni gör!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2021 Mathias Rutegård

    Ingen fara alls. Ja, utmaningen är stor att få ihop pusslet. 424 nya spelare denna höst :) Men att träna precis intill där man bor är det få lag som kan visa upp. Bara de allra yngsta. Tex F08 Berga har sina träningar i Lundellska och Eriksberg, eller tex P08 Sävja som har träning i Sävja och Celsiusskolan. Eller P12 Gottsunda som tränar i Malmaskolan. Uppsala Basket har ett stort upptagningsområde men inte alltid möjlighet att erbjuda träning exakt där man bor i exakt alla åldrar. Bra att du engagerar dig!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in