00:00

Notviken 2

Referat: Unbyns IF - Notviken 2

Seriepremiär mot ett starkt Notas på en solig Boden Energi Arena. Vi förväntar oss en svår match, och det är precis vad som det blir.
V startar med Vispen i mål, Fille, Werme, Stefan och Axel i backlinjen. Simon, Strabban och Erik på mitten. Framåt Geo, Macke och Tong. Avbytare är: Robbs, Adde, Robin och Herman.
Dom startar med mycket bollinnehav precis som vi väntat oss. Vi är bra i positionerna och kan täta ytor. Ganska fort tar dom ledningen, men vi kan skapa några bra chanser där Macke dels har en bra löpning och kommer fir med keepern som kommer ut bra. Den andra chansen spelar vi snett inåt där Macke stöter bollen mot mål men deras keeper gör en fin räddning. Dom kan utöka till både 2 och 3-0 efter bra prestationer där vi tappar markering när dom har mycket rörelse och platsbyten.
Vi försöker korrigera lite saker i halvlek. Tyvärr blir det fort 4-0 i andra och vi är för långt ifrån deras spelare. I mitten av andra gör Notas ett ryck och gör ytterligare 3 mål där vi inte är nog fysiska i närkampsspelet . Men vi möter ett riktigt bra motstånd. I 75:e kommer så matchens sista mål till 0-9.
Inget snack om saken förstås. Vi hade behövt få med oss utdelning på våra chanser i första för att få lite luft under vingarna, men istället blir det tungt i andra halvlek.
Lyfter fram en bra prestation från Axel som har en jobbig motstådare på sin kant. Simon som vanligt kampvillig. Geo fortsätter att spela bra. Tong likaså där vi har flera spelsekvenser. Kul att ha både Werme och Strabban i match igen.