Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Unbyns IF
Fotboll
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Haparanda FF 1 1 0 0 3
2 Alvik 2 1 0 1 3
3 Munksund-Skuthamns SK 1 1 0 0 3
4 Lillpite IF 1 1 0 0 3
5 Svartbjörnsbyns IF 1 1 0 0 3
6 Unbyns IF 6 1 0 5 3

Match

Alvik

2 - 3
Arcushallen
22 januari 2023
20:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Alvik - Unbyns IF

Dags för årets första match! En "borsta bort lite damm"-match där vi blivit inbjudna av Alvik som i år gör comeback i Div 4.
Vi samlar en rätt stor trupp med bara någon spelare borta, dock med lite skadekänningar och varierande träningsupplägg.
Vi startar med Vispen i mål, Fille, CW, Stefan och Axel i backlinjen. Adde och Simon med Erik framför. Bulan, Svanne och Tong framåt. På avbytarbänken hittade vi Robin, Robbs, Macke, Herman, och Zacke.

Vi tar tag i initiativet direkt och spelar med bra intentioner, dock utan att kunna sätta den avgörande passen. Det syns att vi tränar i en liten hall. Men positivt. Dom kommer med långa bollar bakom vår backlinje där framförallt Axel får jobba hårt. Efter 20 minuter så kan deras vänsterytter får till ett mycket bra inlägg som dom möter på huvudet och tar ledningen på. Vi kan kvittera genom Svanne efter en tilltrasslad situation, men vi har en period där vi spelar mindre bra och slår bort mycket boll. Doch har vi flera bra chanser med två ramträffar från Tong och ett mål från Erik som blåses av för offside.
I andra ser det återigen bra ut, trots att vi bytt mycket. Robin har ett par raider på vänsterkanten som sånär kunde resulterat. Tyvärr tar dom återigen ledningen med ett skott i krysset efter lite tafatt försvarsspel där vi borde kunnat rensa bort.
Vi har en i virekt igen, och dom håller på att göra självmål med träffar stolpen.
VI kan kvittera när Stefan kommer upp och snyggt skarvar bollen med pannan över deras keeper. Ganske snart därpå gör Tong 3-2 och sen händer inget mer förutom att Macke borde fått straff när han rundar keeper och sen blir neddragen.

En träningspremiär som är svår att värdera då Alvik ställer upp med ett mycket ungt lag. Vi gör en hel del bra, med tydliga intentioner. Lyfter fram några killar som gör fina insatser. Herman som vanligt mycket vårdad i sitt spel och visar spelsinne. Bulan fortsätter att visa att han är på en nivå högre än ifjol. Robin har mycket raider och blir sånär målskytt. Men överlag stabila insatser av alla. Kul att vi kan byta 5 spelare och komma ut så stabilt som vi gör i andra. Många gör det bra, men alla kan bättre (som det skall vara i Januari)
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Jens Svanberg 1 1 0 0 0 1
Stefan Johansson 1 1 0 0 0 1
Tong Kraiwasang 1 1 0 0 0 1
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Erik Wallin 1 0 0 0 0 0
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Herman Westerberg 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Robert Johansson 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
William Aspebo 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

tor 27 apr 2023 Alvik - Unbyns IF 4 - 1