Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Unbyns IF
Fotboll
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Haparanda FF 1 1 0 0 3
2 Alvik 2 1 0 1 3
3 Munksund-Skuthamns SK 1 1 0 0 3
4 Lillpite IF 1 1 0 0 3
5 Svartbjörnsbyns IF 1 1 0 0 3
6 Unbyns IF 6 1 0 5 3

Match

Unbyns IF

0 - 6
Bodens Energi Arena
15 april 2023
00:00

Haparanda FF

Referat

Referat: Unbyns IF - Haparanda FF

Årets första tävlingsmatch (Lilla Coop) buder på strålande sol på Boden Energi Arena när vi tar emot Haparanda. Motståndet gick bra ifjol och tillhörde toppen i sin serie. Vi kommer till spel återigen med en skadeskjuten trupp. Vi lyckas få till 2 avbytare. Fördelen är naturligtvis att flera får spela mycket så här i början på säsongen.
Vi startar med Tim i mål, Fillen, Alex, Adde och Axel bildar backlinje. Simon och Zacke på mitten med Geo framför. Robin, Herman och Tong framåt. Avbytare är Robbs och Pooy.

Vi fokuserar positionsspel i defensiven. Det ser klockrent ut och dom kommer ingenstans trots mer bollinnehav. En annan sak vi pratat om är det egna spelet där vi hade väldigt mycket tekniska fel senast. Klart bättre idag!
Dom kan ta ledningen efter halva halvleken, men vi fortsätter att hålla ihop, men mot slutet av halvleken orkar vi inte riktigt utan sjunker för djupt ner. Dom kan göra 0-2 och precis innan vilan 0-3. Känns minst ett mål för mycket efter att vi missat väl mycket i sista tredjedelen.
I andra håller vi upp spelet bättre, samtidigt som försvarspositionerna fortfarande sitter bra. Dock skapar vi inte mycket trots att Tong springer som ett jehu. I slutet kan dom göra ytterligare 3 mål efter lite tveksamma ingripanden från vår sida.
Total sett flera mål för mycket, men Haparanda vinner rättvist. Vi tar med oss vårt noggranna positionsspel under mesta delen av matchen, samt en hel del fina kombinationer.
Bra att vi får speltid på en del spelare som inte varit i farten så mycket hittills. MOTM går till Alex som i sin debut är klockren med fina brytningar och framförallt väldigt bra uppspel. Geo en annan som gör sin kanske bästa match (hittills alltså). Tong som vanligt väldigt löpvillig. Adde och Simon stabila. Många bra aktioner, men besvikelse över att det blir 6 mål bakåt.
Hade varit kul att ha haft lite fler spelare tillgängliga....
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Herman Westerberg 1 0 0 0 0 0
Robert Johansson 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
Tong Kraiwasang 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
William Aspebo 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng