Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 6 1 3 2 6
2 Alviks IK 1 1 0 0 3
3 Ersnäs 1 1 0 0 3
4 Heden 1 0 1 0 1
5 Vitå 1 0 1 0 1
6 Boden City 1 0 1 0 1
7 Övertorneå 0 0 0 0 0
8 Vittjärv 0 0 0 0 0
9 Gammelstad 0 0 0 0 0
10 BAIK 3 1 0 0 1 0

Match

Boden City

1 - 1
Björknäs konstgräs
30 juni 2020
19:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Boden City - Unbyns IF

Molnen tornade upp sig rejält när det blev dags för Lilla Coop Cups sista match. Denna gång borta mot ett starkt Boden City (Div 4). Vi räknar alltså att få full huggning och kämpa för poängen.
Vi startar med Humlan i mål, Fille, Werme, Blurk och Stefan i backlinje. Toni som balans på mitten med Simon och Strabban framför. Sajad tar högerkanten och Erik W vänster med Macke framåt.
Avbytare är Ajdin, Axel, Sami och Kris.
Efter ett par initiala attacker där vi visar bra kombinationer tar dom över initiativet rejält. Vi blir tillbakapressade och tvingas till mycket försvarsspel, vilket vi gör mycket bra. Vi ligger bra i position, är täta och det blir inte många avslut mot Humlan. Skönt att få kvitto att vi kan spela bra försvar mot ett anfallsstarkt lag. Tyvärr blir vi stressade när vi väl vinner boll. Efter en 25-30 minuter avtar trycket, och vi kan hitta lite eget spel och får då mer och mer anfall och vi kan då sätta tryck på deras svagheter. Finns flera halvchanser att kunna skapa giftiga lägen.
Tyvärr tappar vi det följsamma försvarsspelet direkt i andra och det är enbart två högkaratiga räddningar av Humlan som håller dom på noll mål. Vårt spel framåt lämnar nu en del i övrigt att önska. Dom kan ta ledningen när vi inte får bort bollen i en tilltrasslad situation. Nu ändrar vi uppställning lite och byter in pigga ben. Med lite mer chansspel framåt så kommer det lite halvchanser, bl.a. en kraftig kapning på Macke i fritt skottläge.
Till slut kan Fille vinna boll och avancera in och lyfta in bollen mot Macke som snyggt tar med och kan runda keepern till 1-1.
Den avslutande straffläggningen vinner City med 3-2 efter mål av Simon och Erik W och räddning av deras keeper på Blurks straff.
Starkt av oss att stå emot deras offensiv i början av matchen och till slut slingra oss ur. Kombinationsspelet blir inte lika bra som mot Ersnäs eftersom Boden City är ett bättre och rappare lag. Men i takt med att matchen lider, så växer vi och dom börjar precis som Ersnäs att bli otajmade i närkamperna med flera gula kort. Stefan får matchens MC Hammer efter ett fantastiskt spel mot deras ytter i första, men hela backlinjen skall ha plus och bra andra av Kris som bryter säkert och hittar bra kombinationer framåt. Blurk har ett antal härliga glidtacklingar. Mittfältet får slita hårt mot rappa och bra motståndare. Framåt får vi se Sajad från sin bästa sida - bästa matchen i Unbylinnet! Macke och Erik W har flera lägen som sånär resulterar
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Filip Lundström 1 0 1 0 0 1
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Erik Wallin 1 0 0 0 0 0
John Strandberg 1 0 0 0 0 0
Sami Reinikka 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
Stefan Johansson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng