Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 6 1 2 3 5
2 Sävast 1 1 0 0 3
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Heden 1 1 0 0 3
5 Alvik 1 0 1 0 1
6 Gammelstad 1 0 1 0 1
7 Vittjärv 0 0 0 0 0
8 Boden City 1 0 0 1 0

Match

Unbyns IF

1 - 2
Boden Arena
27 april 2019
15:00

Vitå

Referat

Referat: Unbyns IF - Vitå

Andra gruppspelsmatchen spelas mot Vitå på ett solvarmt Boden arena.
Vi startar med Marcus i mål, backlinje frv Filip, Patrik, Aidan, Burman. Mittfältet bemannades av John S, Kris och Toni. Framåt frv Martin, Macke, Tong. Avbytare: Tomas, Robbs, Jensa, John L (Lorden hade en no Show)

Vi får inte ordning på spelet alls från början. Mycket bortslagna bollar, och för lite intensitet. Macke har ett par boller i början men kommer inte loss. Marcus gör en fin räddning på en av deras hörnor. Vitå får spela ganska ostört eftersom vi inte är nog aggresiva. Dock kommer dom inte till farliga avslut eftersom vi spelar bra försvar. Efterhand kan vi spela aningens bättre, men fortfarande får vi inte till anfallsspelet. Precis innan paus kan vi dock ta ledningen genom Toni som drar in en höjdboll mot mål som deras keeper tappar in.

I andra ser vi ut att ha växlat upp, och skapar en del. Bl.a. har vi en fin hörna som slutar med att Macke blir fri med keepern, men tyvärr går den på han. Surt!
Dom kan kvittera efter en situation där vi inte får bort bollen och deras spelare kan tåa in bollen förbi Marcus. Nu spelar vi inte alls bra igen. Stressat och mycket bortslagna bollar... Dom kan ta ledningen när dom kommer loss och kan måla från väldigt liten vinkel. Fortsatt dåligt spel från vår sida.
Mot slutet lyfter vi upp lite, men kan egentligen inte komma loss nåt även om det ofta är millimeter.

En ganska småful match med mycket känslor. Macke har armar och knuffar som domaren släpper, deras lagledning är i sin tur upprörd över flera domslut (domaren helt OK enlig min mening).
Vi kommer inte upp i ett bra spel, Vitå är svårspelade med fysiskt spel. Filip får MOTM efter 90 minuter av härlig inställning. I övrigt kan nämnas att åldermännen i backlinjen (Patrik o Aidan) håller bra..

Som vanligt i Lilla Coop matcher blev det straffläggning där Vitå sätter sin första i krysset, Martin sätter vår. Deras andra går återigen i krysset, och Aidan tar vår andra men missar...

Nu tar vi nya tag och glömmer denna match.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
John Strandberg 1 0 0 0 0 0
Peter Aidanpää 1 0 0 0 0 0
Tong Kraiwasang 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng