Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 5 2 1 2 7
2 Sävast 1 1 0 0 3
3 Luleå FF 1 1 0 0 3
4 Rosvik IK 1 0 1 0 1
5 Svartbjörnsbyn 0 0 0 0 0
6 IFK Råneå 1 0 0 1 0
7 Vitå BK 1 0 0 1 0

Match

Unbyns IF

0 - 1
Sporn, Unbyn.
21 maj 2014
20:00

Luleå FF

Referat

Referat: Unbyns IF - Luleå FF

En härlig försommarkväll möter vi Luleå FF i kvartsfinal i Lilla Coop Cup (DM). Riktigt roligt att få bjuda dom som kommer och tittar på en bra match.
Vi startar med Marcus i mål, Blurk, Aidan, Patrik och Peran i backlinjen. Rautio, Kris, Simon och Walle på mitten, Adde och Martin framåt. Nordan, Jens, Anttila och Petter som avbytare.

Vi vasar direkt att vi skall vara med och figthas om segern i denna Cupmatch och visar fint spel. Dom lirar också och försöker kombinera. Matchen blir inte riktigt som vi förväntat oss eftersom dom spelar mycket efter backen. Det är relativt chansfattigt vilket är naturligt på en vårplan som inte är alldeles jämn. Vi har några bra lägen, där Addes vändning i boxen väl är den hetaste, dom har en bra nick. Vi har en period då vi sjunker ner lite för djupt och inte riktigt orkar, men krånglar oss ur det utan några jättefarligheter.

I andra fortsätter matchen som i första. Vi tycker vi skapar flera jättechanser, bla Martins boll som stannar på mållinjen oturligt, samt några bra lägen för Jensa på nick och Rautio som kommer runt deras back. Walle har ett kanonskottlägee men får dålig träff. Dom har en i överliggaren, men i övrigt inte mycket.
Med 6 minuter kvar kan dom tyvärr avgöra efter vad vi tycker en hög spark som träffar Patrik i ansiktet satidigt som deras spelare kan få in den över Marcus. Även om vi inte håller med just om det domslutet skall domartrion ha beröm för en bra genomförd match - kul att se!
Vi trycker fram allt vi har sista minuterna och skapar en chans när Aidan kan lätta in den och det blir lite kalabalik som dom reder ut.

Överlag en riktigt positiv insats, där hjärtat och engagemanget ör med hela vägen. Alla bidrar på ett bra sätt. Lite extra plus tilL Somin, Nordan, Kris och Petter som rullar på mitten och vinner mycket närkamp där vilket gör att vi kan hålla upp spelet.
Tyvärr skadas Kris efter ca 20 minuter då han vid en rensning drar foten först i bollen och sen i en motståndares fot. Troligen flera frakturer på småbenen i foten varvid han nog är borta en lång tid framöver - mycket tråkigt!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Erik Wallin 1 0 0 0 0 0
Kristoffer Rautio 1 0 0 0 0 0
Per Anttila 1 0 0 0 0 0
Peter Aidanpää 1 0 0 0 0 0
Petter Sundqvist 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng