Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Trelleborg Padelklubb

Följ

Trelleborg Padelklubb

Följ oss för uppdateringar
Följ
Trelleborg Padelklubb
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Trelleborg Padelklubb
Adress c/o Peter Engholm, Ankarvägen 5
Postadress 23131 Trelleborg
Telefon 0732-566 576
E-post info@trelleborgpadel.se
Orgnr 802521-9679
Swish 1236468938

Om Trelleborg Padelklubb

Trelleborg Padelklubb är en ideell förening som startade våren 2019. Vår målsättning är att sprida padel lokalt och erbjuda träningar och tävlingar för både yngre och äldre i kommunen. Vi hoppas bygga upp en stor och bra gemenskap där alla får vara med!

Som medlem 2023 får du:
* Rabatterat pris på klubbens seriespel, samt möjlighet att deltaga i klubbmästerskapet.
* Rabatterat spelpris på Nordic Wellness Padel Trelleborg. För 2023 gäller följande:
Fasta timpriser vardagar innan klockan 16.00 för vuxna på 160:-/timmen dubbelbana och för juniorer max 18 år 120:-/timmen dubbelbana. Singelbana 150:-/timmen. Under s.k. ”medlemskvällar” onsdagar efter 20.00 samt fredagar efter 16.00 gäller 200:-/timmen. Övrig tid ges 20% rabatt på aktuellt listpris. TPK:s medlemmar ansöker manuellt via länk under NWTP:s anläggning i Matchi för att få del av rabatterna.
* Gratis spel (drop-in i mån av ledig bana) för klubbens ungdomar under 18 år, onsdagar och fredagar före klockan 16.00
* Tillgång till klubbens webbshop där bl.a. träningskläder och lämplig utrustning kan köpas.
* Rabatt RELAXEN på Palm Tree Hotel. Ange kod: TPK vid bokning.
> Halvkroppsmassage – 250:- (ord 330:-) Vardagar fram till 18.00
> IR-bastu 30min – 95:- (ord. 175:-)
> IR-bastu 30min samt Halvkroppsmassage – 325:- (ord. 505:-)
* Extra spelarförsäkring genom Svenska Padelförbundet och Folksam

Medlemsavgift för 2023:
150:- t.o.m det år man fyller 18 år (ungdom)
300:- från det år man fyller 19 år (senior)
700:- familjemedlemskap (max 2 vuxna, 3 barn)
En servicekostnad på 19:- från laget.se tillkommer vid betalning mot faktura.

Vi håller till på Nordic Wellness Padel på Lastvägen i Trelleborg.

Verksamhetsidé:
Trelleborg Padelklubb ska erbjuda träning för padelintresserade barn och ungdomar som ska kunna leda till ett långvarigt aktivt intresse för sporten. Träningen ska anpassas för olika åldrar och spelnivåer, med stort fokus på att göra träningen rolig och ge positiva sociala umgängestillfällen. Klubben ska även arrangera tävlingar och andra spännande padelaktiviteter för både juniorer och seniorer, såsom ligaspel, Americano, Vinnarbana och klubbmästerskap. Klubben ska även på sikt sträva efter att tillsammans med lämpliga sponsorer och samarbetspartners arrangera lite större tävlingar för en bredare spelarkrets i den lokala regionen. En sund och ordningsam ekonomi och organisation ska skapa förutsättningar för kvalitet och säkerställa klubbens framtida tillväxt och utveckling

Värdegrund:
Verksamheten ska utgå från delaktighet och engagemang. Gemenskap ska vara Trelleborg Padelklubbs ledstjärna och alla medlemmar ska ges möjlighet att känna samhörighet och behandlas på ett respektfullt sätt. Alla ska få känna glädje i deltagandet i verksamheten och ges samma förutsättningar att utvecklas i sitt padelspel. I Trelleborg Padelklubb diskrimineras ingen på grund av kön, härkomst, religion eller individuella egenskaper och förmågor. Verksamheten är helt drogfri, utan undantag.

Information om mediabehandling:
Trelleborg Padelklubb är stolt över sin verksamhet och visar gärna upp bilder från den på hemsida, och sociala medier som Instagram, Facebook samt Linkedin. Bilder som publiceras görs utifrån det som kallas intresseavvägning (hantering av bilder eller video utan direkt samtycke där klubben bedömt och dokumenterat varför föreningens intressen väger tyngre än personernas som finns med på mediet). Vid särskilda fall kan också samtycke efterfrågas (ett helt och hållet frivilligt ja till att använda mediet – utan risk för konsekvenser om en person säger nej).

Situationer när en intresseavvägning kan vara tillämplig är vid tävlingsarrangemang, fotografering av grupper, events, träning, läger och match, samt videoinlägg på sociala medier. Exempel på samtycke kan vara en porträttbild av en aktiv deltagare, eller inspelning av rörligt media där vissa individer framträder tydligt och själva i ett sammanhang, samt inspelning/streaming av matcher.

Inom idrottsrörelsen eftersträvas samtycke från vårdnadshavare för fotografering, filmning av barn och ungdomar under 16 år. Den som har lämnat sitt samtycke har alltid rätt att ångra sig och få sina personuppgifter bortplockade. Då Trelleborg Padelklubb nu i och med flytten till Nordic Wellness Padel bland annat får möjlighet att livestreama spel på banor via tjänsten PadelGo, så ökar kraven på föreningen att säkerställa varje deltagares integritet och samtycke till publicering och lagring av diverse media.

Klubbens policy är att nyttja intresseavvägning vid generell publicering av bilder eller videoinslag som beskrivet ovan, men begära samtycke vid de tillfällen då individer framträder mer tydligt eller i längre mediasekvenser, med information om hur materialet kommer användas och - om så är fallet - lagras. Deltagare som inte ger sitt samtycke kommer då ej heller publiceras. Begäran av samtycke kan ske för ett enskilt tillfälle, eller en serie av tillfällen (t.ex. matchspel mot andra klubbar).

Vi respekterar självfallet målsmäns och deltagares önskan om att undvika all sorts publicering om möjligt, i vilket fall detta aktivt behöver meddelas klubben. För frågor, vänligen kontakta ordförande Peter Engholm, peter@trelleborgpadel.se, 0732-566 576.

Har du andra frågor till klubben är du välkommen att mejla info@trelleborgpadel.se