Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Trelleborg Padelklubb

Följ

Trelleborg Padelklubb

Följ oss för uppdateringar
Följ
Trelleborg Padelklubb
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Trelleborg Padelklubb
Adress c/o Peter Engholm, Ankarvägen 5
Postadress 23131 Trelleborg
Telefon 0732-566 576
E-post info@trelleborgpadel.se
Orgnr 802521-9679
Swish 1236468938

Om Trelleborg Padelklubb

Trelleborg Padelklubb är en ideell förening som startade våren 2019. Vår målsättning är att sprida padel lokalt och erbjuda träningar och tävlingar för både yngre och äldre i kommunen. Vi hoppas bygga upp en stor och bra gemenskap där alla får vara med!

Som medlem får du:
* Rabatterat pris på många av klubbens tävlingar, som "Americano", "Vinnarbanan" och seriespel, samt möjlighet att deltaga i klubbmästerskapet.
* Rabatterat spelpris på PDL Center Trelleborg. För närvarande 50% / timme för spel vardagar fram till klockan 16.00 dagtid, samt 300:- för 90 minuter på onsdagskvällar och fredagskvällar efter klockan 16.30/17.00.
* 10% rabatt på Trelleborgs Padel- och Tennisshops utbud, samt tillgång till klubbens webbshop där bl.a. träningskläder och lämplig utrustning kan köpas.

Gå till "Bli Medlem" i menyn för att ansöka om medlemskap. För att sedan aktivera spelrabatterna behöver du gå in på PDL Center Trelleborgs sida i bokningssystemet Matchi och välja "Ansök om medlemskap här". Kan ta några dagar innan priserna uppdateras, men sedan ska det bara vara att boka tider "som vanligt".

Medlemsavgift för 2021:
150:- t.o.m det år man fyller 18 år (ungdom)
250:- från det år man fyller 19 år (senior)
600:- familjemedlemskap (max 2 vuxna, 3 barn)

Vi håller till på PDL Center Trelleborg (före detta Trelleborg Padel Center) på Strandridarevägen i Trelleborg.

Verksamhetsidé:
Trelleborg Padelklubb ska erbjuda träning för padelintresserade barn och ungdomar som ska kunna leda till ett långvarigt aktivt intresse för sporten. Träningen ska anpassas för olika åldrar och spelnivåer, med stort fokus på att göra träningen rolig och ge positiva sociala umgängestillfällen. Klubben ska även arrangera tävlingar och andra spännande padelaktiviteter för både juniorer och seniorer, såsom ligaspel, Americano, Vinnarbana och klubbmästerskap. Klubben ska även på sikt sträva efter att tillsammans med lämpliga sponsorer och samarbetspartners arrangera lite större tävlingar för en bredare spelarkrets i den lokala regionen. En sund och ordningsam ekonomi och organisation ska skapa förutsättningar för kvalitet och säkerställa klubbens framtida tillväxt och utveckling

Värdegrund:
Verksamheten ska utgå från delaktighet och engagemang. Gemenskap ska vara Trelleborg Padelklubbs ledstjärna och alla medlemmar ska ges möjlighet att känna samhörighet och behandlas på ett respektfullt sätt. Alla ska få känna glädje i deltagandet i verksamheten och ges samma förutsättningar att utvecklas i sitt padelspel. I Trelleborg Padelklubb diskrimineras ingen på grund av kön, härkomst, religion eller individuella egenskaper och förmågor. Verksamheten är helt drogfri, utan undantag.

Har du andra frågor till klubben är du välkommen att mejla info@trelleborgpadel.se