14:00

Segeltorps IF

Referat: Trångsunds IF - Segeltorps IF

Seriepremiär!
Segeltorp gästar och dessa matcher brukar alltid vara jäma och bra. Idag gör vi en riktigt bra insatts och Segeltorps målvakt får verkligen mycket att göra. Vi pressar hårt och långa stunder är det spel i Segeltorps zon. Vårt passningnssplel fungerar mycket bra och alla jobbar på med bra energi. Resutatmässigt är det jämt och Segeltorp untnytjar sina kontringar och lyckas hålla matchen spännade. I slutet på andra perioden börjar plötsligt vår målvakt (Jack) må illa och vi tvingas att spela med 6 spelare på isen någon minut. I samband med det så tar Segeltorp time-out vilket gör att vi får andas lite och vår målvakt för chans att dricka lite vatten och vila,, Jack föllföjer sen matchen och vi lyckas hålla Segeltorp på tryggt avstånd. Vi vinner skottstatestiken med 26-7. och matchen med 5-.4.

Vi tackar alla som var på plats och hjälpte till i båset och seket, samnt spelarer från team 07 och 09.