27 april 2024
12:00

Skiljebo SK

Referat: Torshälla-Nyby IS U19 - Skiljebo SK

Det blev tre otroligt sköna poäng i lördagens hemmamöte mot Skiljebo SK (en mix av U17-19) i P19 Regional - efter slutresultatet 4-3

Redan efter 3 min får vi frispark utanför boxen och vi nickar in 1-0 tror alla. Men efter ett konstigt domslut blir det tydligen offside fast SSK har spelare på målinjen. Bara att gilla läget.
Efter ca 15 min slår SSK in ett inlägg som dom förvaltar riktigt snyggt med en bredside volly i mål.

Underläge 0-1 mot ett duktigt SSK. Vi får en hörna runt minut 26 som Albin slår i en fin båge som Simon möter upp med en språngniick och 1-1 är ett faktum på Hargen.
10 min senare hittar Adam Liam med ett instick mellan SSKs försvarslinje. Och Liam slår in 2-1

Och 4 min senare bryter Leo fram på kanten och spelar in en fri Liam som slår in 3-1 målet.

Och i halvlekens sista minut bjuder vi SSK på en riktigt billig straff som dom sätter i mål 3-2 och domaren blåser för halvtid på Hargen.

I andra halvlek ligger SSK på hårt och får till en hörna som dom nickar i mål och det är 3-3 i en ganska jämnmatch.

SSK fortsätter att ligga på och i 75 min har dom ett riktigt vasst avslut som Wilmer räddar med en snabb arm över ribban..

Sen slarvar SSK i backlinjen var på Simon är påpaslig och tar bollen och lyfter den snyggt över deras målvakt i mål 4-3.
Och sista 10 min håller vi undan och tar årets första 3poängare.

Vi tackar SSK & domarteamet samt publiken som var på Torsharg denna lördag.