Martin Hedvåg, Hannes Törnqvist, Oliver Fredriksson, Linus Strömgren
Johan Brorsson
Avb: Joel Lööf, Ludvig Karlsson, Sam Dada, Billy Svenske, Murtaza Nazari, Herman Schmidt

Förlust även i avslutningen.
Det blev en trist sista match för spelare och supportrar när Torpas säsong tog slut i Vislanda. Ett kämpastarkt hemmalag kunde avgöra under de sista 10 minuterna.
Torpa vaskade om i uppställningen och började matchen med en fyrbackslinje. Defensivt såg det stabilt ut trots att Vislanda inledde bra första kvarten. Hemmalaget hade ett friläge i 7:e minuten men Samuel kom ut bra och räddade. Efter hand spelade Torpa bättre och Hannes hade ett skott i utsidan av stolpen i 20:e minuten. Strax efter hade Johan Brorsson en nick över. Linus blev ren efter ett inspel av Martin men skott gick mitt på målvakten i 25 minuten. Spelet böljade men båda lagen hade fortsättningsvis svårt att skapa chanser. Då Reftele hade 3-0 i Kärda efter 30 minuter var kvalet avlägset och matchen blev avslagen för Torpas del. Givetvis ville vi vinna men hemmalaget var hetare då man behövde minst oavgjort för att slippa kval. Oavgjort i paus var ganska rättvist men lagen borde fått in någon boll.
Efter hand började Torpa göra en del byten i hopp om att förändra matchbilden. Johan Brorsson hade ett skott över efter ett bra högerlägg av Martin i 57:e minuten. Linus hade ett tungt distansskott och Johan Brorsson nickade i ribban efter en högerhörna i 72:a minuten. Matchen såg ut att sluta mållös men Vislanda skulle få utdelning i 81:a minuten. Vi avstyrde en felaktigt dömd hörna men på den andra nickades bollen in i röran framför mål. Vi satsade allt framåt efter målet men på en kontring fick Axel ett inspel på handen och det blev straff. Bollen satt säkert i mål och matchen kändes avgjord. Sedin hade ett skott över efter en hörna och även en frispark som gick klockrent i ribban i slutet men bollen ville inte in. Som så ofta denna höst har vi förtvivlat svårt att göra mål. Vi har t ex haft 8 stolp- eller ribbskott på senast fem matcherna, inget har gått in. Det har gjort att vi endast tagit två poäng på de senaste sex matcherna. Idag var ändå defensiven betydligt bättre och vi släpper inte in något spelmål. Med motgångarna har vi tappat självförtroende och då försvinner även flytet. I dagens match gör Samuel en bra match i målet, Johannes krigar alltid bra när han får chansen i övrigt var det jämt. Vi slutar femma i den jämna serien men efter den fina våren hade vi hoppats på mer. Säsongen är över och vi tackar alla som stöttat oss i med och motgång.