11:15

Tillberga IK Roosters

Referat: Köpings IS Innebandy - Tillberga IK Roosters

Tyvärr förlorar vi denna match mot "Firma Norman-Jaska", som gör 5 poäng var i denna match. Vi visste ju redan innan vad dom går för, men dom är mycket skickliga. Och Köping vinner tyvärr rättvist, eftersom vi inte lyckas ta oss ur deras sätt att spela innebandy.

Vi startar matchen med att ta ledningen redan efter 1,15 då Marcus Berg gör 1-0 på passning från Fille, men efter 3,01 så gör Thomas Norman sitt första mål på pass från Alex Jaska till 1-1.
Norman fortsätter göra mål och sätter 2-1 efter 7,01, på pass från Stefan Andersson denna gång. Men sedan kvitterar vi till 2-2 genom Håd på pass från Larsson, efter 9,43. Sedan händer inget mer som noteras i protokollet i den första perioden.

I den andra gör vi sedan var sitt mål, och det är Köping som tar ledningen med 3-2 jenom Norman på pass från Jaska efter 6,54. Och vi kvitterar åter igen, nut till 3-3 genom Ahli på pass från Jacke efter 17,32.

När den tredje perioden börjar så fortsätter vi att följa varandra, men Köping ligger steget före och tar åter ledningen. Då Norman gör 4-3 på pass från Jaska efter 2,14. Vi kvitterar efter 6,39 genom Fille på pass från Håd, men Hugo fick poängen för målet av domarna och sekreteriatet. Efter 7,14 gör sedan Jaska mål på pass från Jimmy Bladh, och Köping leder med 5-4. Sedan händer inget mer innan vi tar timeout efter 17,12, och efter denna så satsar vi förstås på att ta ut målvakten när vi får bollkontroll. För att spela 6 mot 5 och kvittera igen. Men tyvärr gick det inte hem denna gång, utan Norman kan sätta 6-4 i tom kasse på pass från Jaska.
Efter detta tar Köping timeout och förstås vill dom slå vakt om sin ledning och säsongens första 3 poängare. Vi satsar åter på att ta ut målvakten, men tyvärr får vi en 2-minuters utvisning på Jacke efter 19,23 istället. Och inget mer händer i matchen, då Köping kan spela av den och vinna.