Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tierps IF

Följ

Tierps IF Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Tierps IF
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 31 mar 2016 Ali Bergis

  Vi har spelat cup med Bergis hela dagen, kom hem nu och måste vila från mer fotboll idag!

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 okt 2015 Ullfors IK

  Får gratulera till platsen i Division 6 nästa år! Vi syns på Ringvallen

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 sep 2015 Malin och Michelle

  Hej,
  Vi är två studenter vid Textilhögskolan i Borås som för tillfället arbetar med utveckling av en ny innovativ fotbollsstrumpa. Om du har en minut över, hade det hjälpt oss mycket i vårt arbete om du vill dela med dig av dina erfarenheter och åsikter genom att svara på sex korta frågor. Adress till vårt frågeformulär: https://sv.surveymonkey.com/r/VTTX8YW
  Tack på förhand! :)

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

 • 1 sep 2014 Mats Haraldsson

  Ett stort tack till den ledaren som tog hant om mina nycklar på Vegavallen i fredags och lade in dom på kansliet, jag upptäckte att dom var borta på söndagen. :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 jun 2014 Helena Löfström

  Jättebra att vi får kommentarer om vår verksamhet Bollkalle. Det som är en bristvara i vår förening är just tränare. Vi har blivit tvugna att ta hjälp från tjejer som själva spelar för att kunna ha fotbollsskola och knattelag (06) och de har ännu ingen formell utbildning. Vet du några som skulle vilja hjälpa oss att sköta träningarna för de minsta blir vi tacksamma för tips. Vi kan bara bli bättre på det vi gör. Skicka ett mail till tifkansli@telia.com eller ring mig på 073-655 07 55 om du eller någon annan förälder skulle vilja vara med i ledarstaben. Det är fantastiskt kul att vara föreningsmedlem. Hälsningar Helena Löfström, sekreterare.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 jun 2014 Bollkalle

  Angående fotbollsskolan för knattar på söndagskvällar. Vill ge tjejerna som håller i det beröm för sitt angagemang, MEN mitt barn frågar mig varför de inte får spela fotboll. Jag och många andra föräldrar ställer oss samma fråga. Det heter fotboll och att då ska bollen vara med. Det är för mig märkligt att leka lekar i 40-50 minuter av en timme. Och när det är bollövningar så får barnen stå i kö alldeles för länge. De barn som vill leka utan boll har aktiviteter för det, barn som vill leka med boll ska kunna få leka med boll just på fotbollsträningen. Mitt råd är att ha bollen med i allt som görs och undvik långa väntetider å köer, detta gäller egentligen alla åldersgrupper och nivåer inom tierps fotboll. Lek gärna men med boll!! Annars blir de som vill leka lekar kvar och de som vill leka med boll och spela fotboll slutar. Några har redan gjort det.

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 apr 2014 Casper p02-03

  Kommer inte på träningen i morgon ska till malmö

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 nov 2013 Supporter

  Stämmer det att det kommer bli ett A-lag nästa säsong?

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep 2013 oskar pettersson

  kommer inte på träningen har ont i mitt ben kommer typ något
  var

  Rapportera

  Rapportera