19 mars 2016
10:10

P04 Tomelilla IF

Referat: P04 Semifinal Kulladals FF - P04 Tomelilla IF

Slutspel i SkåneWM i Höllviken. Vi skulle möta Kulladal i semifinal. Matchen började jämnt och spelet var lite tuffare än vi är vana vid och ändå var det Kulladal som fick en väldigt tveksam straff. Otur men vi kör på. Dom sista 10 minuterna på första halvlek så ligger killarnas fokus på domarens beslut och motståndarnas hårda spel. Underläge med 1-0 i paus och vi ledare måste få killarna till att byta fokus. Andra halvlek börjar och vi spelar oss in i matchen. Vi fick in 1-1 men glädjen blev kortvarig när Kulladal gör 2-1 nästan direkt men nu har vi fått igång vårt härliga spel och dom sista 15 minuterna tycker vi ledare att vi är det bättre laget men tyvärr var inte turen på vår sida i denna match. Förlust med 4-2 och vi skulle få möta FC Trelleborg om tredjepris.
I tredjepris matchen börjar vi trevande och får ett underläge med 2-0 men vi är ändå med i matchen och spelar riktigt bra med fina passningskombinationer och bra försvar. Vi får in ett mål innan paus. 2-1 i paus, I andra halvlek tar vi över spelet mer och mer och det ger utdelning, En riktig fin match och i denna match hade vi turen med oss och vinner rättvist med 5-3.
Bra jobbat killar och grattis till tredjepris.