Referat: Triangelns IK P05 - Stora Sundby GoIF P 12

Sista matchen på våren i P12 serien

Matcherna duggar tätt så här sista veckan innan lite uppehåll och idag stod Stora Sundby GoIF P12 för motståndet. Vi möttes för någon vecka sedan ute hos dem.

Dagens laguppställning: Claes, Daniel, Filip, Gabriel, Joel, Liam, Maximilian, Mohammed, Ninos, Sayd och Zana
Ledare idag var Pehr och Daniel

Vi börjar lite trevande och är inte riktigt koncentrerade i det vi gör första 5-6 minuterna. Det dröjer också 6 minuter innan vi skapar en riktigt målchans då vi har ett stolpskott. Sedan släpper det och vi skapar väldigt många chanser och spelar upp oss rejält och vi får se många fina prestationer och mål i den första perioden som vi vinner med 5-0. Stora Sundby är inte helt ofarliga och sticker upp vid ett par tillfällen men utan resultat.

Vi har en positiv känsla från första perioden när vi går in till period 2. Vi skulle ju bara fortsätta där vi slutade....men riktigt så blir det inte. Vi tappar vårt fina uppspel och passningsspel, gör lite för mycket individuellt och tillåter då Stora Sundby att stundtals ta över spelet i andra. Vi kommer helt enkelt inte riktigt upp i nivå och Stora Sundby vinner andra med 2-1.

Så inför tredje peppar Pehr och Daniel killarna att gå in och ta tillbaka intiativet och börja låta bollen göra jobbet, få igång ett bättre passnsingsspel igen och ett högre bolltempo. Lyckas vi? Ja det måste vi säga att vi gör...I sista går vi in och tar tag i det direkt och skapar mängde av chanser och vi ser stundtals ett riktigt bra och fint spel. Det visar sig även i resultatet och vi vinner sista perioden med 7-0 och matchen till slut med 13-2.

En härlig avslutning på vårsäsongen i P12 serien och bra jobbat killar! Härligt med många olika målskyttar! Idag hade vi 6 olika målskyttar (Sayd, Daniel, Filip, Joel, Gabriel och Mohammed).

Nu tar vi ett uppehåll några veckor och håll utkik här på laget.se för Nyheter och när träningen drar igång igen!

Vi tackar även domaren, våra motståndare Stora Sundby för en bra, trevlig och välspelad match. Och såklart ett stor tack till våra fans och supporters som alltid finns där och stöttar oss.