Idag går vi fanimej för seger!!!!

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2010 Spiken

Kör hårt ikväll nu borta mot Västanvik! Hårt jobb i 90 min och segern är där! :)

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2010 Roger/Fotbollssektionen

Stort tack till Daniel och Rasmus som med mycket kort varsel hoppade in och dömde söndagens matcher!!

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2010 Bosse

Vi ska stå på hagavallen i ur å skur och stötta laget, det kan du va säker på Calle! Och jag kräver inte samma resultat som ifjol, tycker ni har gjort mycket bra ifrån er hitills men jag tycker nog att Ämtervik fick vinna mitten alldeles för lätt och var sett till hela matchen aningen hetare på första bollen. Sen kan vi glömma det där med "plattmatch" vi vet att ni kan bättre.

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2010 c-a julin

Som vanligt är det alltid lätt att stå på sidan om och ha åsikter för jag håller inte riktigt med om att det var en platt match vi gjorde(iså fall har det varit en del sådana förut).vi får inte glömma att vi är en division högre i år och att motståndet har blivit bättre,och chanser hade vi!.Ni kan inte tro att det ska bli dom resultaten som vi hade i fjol när vi styrde matcherna själv,men vi kämpar på för grabbarna vet vad dom går för.Så hoppas att vi även iår kan få stöttning även om resutaten inte går i segens tecken, det är då vi behöver det som mest. Så tack till er som möter upp på Hagavallen oavsett väder det värmer ett TIF.s hjärta

Rapportera

Rapportera

Såg också matchen och håller med Sören, nu har vi spelat årets "plattmatch" kan bara bli bättre!
    Vi vet vad ni kan och det kommer ni att visa framöver, är jag helt säker på!

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2010 Glenn

Helt rätt Sören det här var ingen match som går till historien direkt. Första halvlek är väll ok, vi skulle nog ha gjort något mål där, istället tappar vi markering på en hörna och vips så är det ett mål i baken istället. andra halvleken är kanske den sämsta för säsongen vi får inte igång något spel alls, gör förvisso 1-1 och har en poäng men det räkte tyvärr inte idag, utan dom trycker ju in segermålet på slutet. Jävligt tungt men vi får analysera och ta nya tag på Tisdagen mot Västanvik.. Vill passa på att tacka dej Sören och alla andra som kommer och tittar och stöttar oss på matcherna, otroligt kul att spela hemma matcher med ca 130 på läktaren, Hoppas ni fortsätter med det.. Mvh Glenn julin