13 maj 2022
19:00

Lövestads IF

Referat: Tjörnarps BoIF - Lövestads IF

Match på Tjörnevallen , där Tjörnarpsgrabbarna rivstartade med mål av Adam genom en rusch förbi Lövestadsföresvaret och enkelt rullade in bollen och 1-0 var ett faktum , redan i första minuten. sedan gick spelet lite i baklås och 1-1 var ett faktum efter en rensning som gick mot egna målet och ställde tjörnarpsmålvakten helt , som var Shpetim som är en ny spelare i tjörnarpströjan.
Men i slutet av halvleken kom 2-1 genom Henke efter fin framspelning först från Winberg till Adam som elegant la en passning till Henke som stod fri framför mål och placerade bollen äkert i mål.
Ett resultat som höll till mitten av andra halvlek då Lövestad fick frispark som man slog förbi murren och målvakten släppte retur som tjörnarpsförsvaret var ganska passiva och lövestadspelare enkelt tryckte in 2-2 vilket också blev slutresultatet.