14 juni 2020
14:00

Tjörnarps BoIF

Referat: S.Rörum - Tjörnarps BoIF

Så var det dax för träningsmatch mot Södra Rörum på Stenevallen i Södra Rörum . Matchen började med att båda lagen kände lite på varandra , efter ca en kvarts spel hade Sördra ett jätte läge att ta ledningen men Ankan som för dagen hade ställt sig mellan stolparna gör en jätteräddning. Men strax efter detta dömmer dommaren straff till hemmalaget och 1-0 var ett faktum.
Men Tjörnarpspågarna står upp bra och fixar ett antal bra chanser , har ett litet plus på chanser jämfört med hemmalaget . Efter en halvtimmes spel har Samuel ett bra skott som dock målvakten tippar utanför , strax därpå tilldöms Tjörnarp straff , vilken är bra slagen men södras mv. gör en jätteräddning.
Tjörnarp fortsätter att skapa och Winberg har också ett bra skott som målvakten i hemmalaget lägger beslag på. Resultatet 1-0 står sig i halvlek .
Efter ca 20 minuters spel har Vilgot ett bra läge men åter en bra räddning av hemmamålvakten. Södra gör 2-0 efter en lite misslycka frispark i Tjörnarps planhalva som Ankan tog hand om och hamnade hos en södra spelare som drog till direkt i tom mål.
Tjörnarp vaskar fram många bra chanser men den rätta känslan för mål finns inte , en straff till får Tjörnarp tilldömt sig men det vill sig icke och Södras mv. tar den med. 3-0 kom på en frispark in i Tjörnarps straffområde där en södra skalle sätter den snyggt bakom Ankan vilket också blev slutresultat.