14:00

Tosteberga/Nymölla IF

Referat: Tjörnarps BoIF - Tosteberga/Nymölla IF

Så var det dax för match mot Tosteberga/Nymölla , som ringde på fredagen och meddelade att dom bara fick ihop nio spelare och så blev det världpremiär för niomanna fotboll för Tjörnarps seniorerna på Tjörnevallen.
Matchen började med bra spel ifrån hemmalaget med bla ett antal hörnor och målchanser under inledningen i matchen ,trots en tryckande värme denna söndags eftermiddag.
Tostebärga /Nymölla jämnade ut matchen men när 30 minuter var spela fixade Henke 1-0 till hemmalaget som stod sig till halvlek.
Lite prat i halvlek och Tjörnarpspågarna kom ut som ett nytt lag och efter fem minuter serverade Tobbe en kanonpassning till Henke som inte gjorde något misstag och 2-0 var ett faktum
Eftr 10 minuter gjorde Adam en soloraid och 3-0 var resultatet i matchen , 4-0 gjorde Adam också på en retur sen Winberg skjutit i stolpen.
När 5 minuter återstår av matchen gjorde Ankan som fördagen var målvakt en blixter räddning och alla trodde nog att han skulle hålla nollan , men matchen är inte slut förrän alla minuterna är spelade och i slutminuten fick motståndarna en frispark som dom dundrade in i krysset och 4-1 var ett faktum.