Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Surahammars FK

Följ

Surahammars FK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Surahammars FK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Surahammars FK
Adress Box 66
Postadress 73522 Surahammar
Telefon 0220 - 365 70
E-post surafotboll@surahammarsfk.se
Orgnr 878001-4836
Kontonr Bankgiro: 120-8511
A-lag Herrar

Om Surahammars FK

Surahammars Fotbollsklubb bildades 1989.
Vi bildade en egen klubb efter att tidigare varit en sektion inom Surahammars Idrottsförening (SIF).

Föreningen är en Ideell idrottsförening. Med ideell förening menas en verksamhet som bedrivs på ett organiserat sätt, utan vinstintresse, för ett gott allmännyttigt syfte. Själva ordet ideell betyder enligt Nationalencyklopedin [NE">, "som verkar utan vinstintresse (för ett gott syfte) som inte kan räknas i pengar".

Vårt kansli finns på adressen Skolgatan 53 A. Där arbetar vår kanslist Leena Sirén. Telefonnummer till kansliet är 0220 - 365 70. Faxnumret är 0220 - 365 60. Postadressen är Box 66, 735 22 Surahammar. Telefonnumret till Surahammars IP är 0220 - 302 44 och till Ekängen 0220 - 360 85

Vår verksamhet bedrivs främst på Surahammars Idrottsplats (Mälarenergi Arena) och Ekängen. På Ekängen finns en större grönyta med niomannaplan, ett par sjumanna- och femmannaplaner samt träningsytor och omklädningsmöjligheter. På Mälarenergi Arenas konstgräsplan tränar herr- och damlagen samt de äldre ungdomslagen och man spelar sina matcher där i första hand. På Ekängsplanerna håller de yngre ungdomslagen till. Ibland tränar även herr- och damlagen och övriga ungdomslag där. På vinterhalvåret utnyttjas inomhushallen Mälarenergi Arena samt Skogslundshallen samt Mälarenergi Arenas konstgräsplan . Konditionsträningarna sker oftast i närmiljön på gator och på terrängbanan vid Elljusspåret.

Representationslagen spelar i Västmanlands division fem (herrlaget) och division tre (damlaget).

När det gäller information runt våra olika lag hänvisar vi till respektive lags hemsida. De flesta av våra lag har egna hemsidor på www.laget.se.