Hemmapremiär på Stuguns IP, A-plan.

Vackert väder och positiva tankar. Vi möter ett topplag igen i årets serieupptakt.

Alla vet att det är en tuff uppgift. Idag hade jag och Pär Hägglund hand om laget.

Tack Pär för stabil insats!

Vi hade en bra uppladdning och snack innan. Det visade sig även på matchen, särskilt i 2a halvlek då vi gjorde årets bästa halvlek, trots en utvisning som drabbade oss. Spelade med 10 man i 25 minuter.

Inställningen och den magi som laget visade då ger mig och oss hopp för framtidens matcher.

Tyvärr åkte vi på ett mål i baken i den 8e minuten.

Sen i den 22a minuten ett självmål, via missuppfattning i tillbakaspel till målvakt.

2-0 till Offerdal stod sig halvleken ut. Tilläggas bör att det var mycket felpass och
ostrukturerat spel från vår sida i perioder, men vi kände ändå att vi hade mer att ge i denna match.

I halvtid tog vi beslutet att att ändra kraftfullt i laget, måste hända något nu.

Vi flyttade upp Nils Jonsson på topp och ändrade i andra lagdelar.

Gav resultat direkt i form av
mer bollinnehav och målchanser som skapades och fasta situationer på Offerdals planhalva. Vi tog över i långa perioder.

Vi gjorde mycket och allt utom mål. Även ribbträff.

Vi drabbades av en utvisning i den 72a minuten, det märktes inte utan vi höll spelet väl uppe ändå och skapade möjligheter.

Noterade att Offerdal började bli tröttare och skapade inte så många chanser.
Ett oavgjort resultat hade inte varit fel, men fotboll handlar om att göra mål, svårare än så är det inte.

Några farligheter hade Offerdal men vår utmärkte målvakt Linus Söderberg/ Stoller redde ut allt och lite till.

Tyvärr en förlust men vi hade en bra känsla ändå efter matchens slut.

Detta var ett steg i rätt riktning och vi har en positiv känsla i laget.

Vill ge positiv kritik till alla i laget, alla vill mycket nu och det märks på planen .

Vi är på gång nu.

Vill ge beröm till vår nya backlinje i 2a halvlek samt mittfältet Svante Sundin och Douglas Lundqvist i 2a som slet oerhört i försvarsspel och offensivt. Plus även till Filip Östlin/Dahlgren och Anders Roos

Bäste spelare I SBK: Nils Jonnson
Offerdal: Andreas Engström.