Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stöde IF

Följ

Stöde IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Stöde IF
Adress Edsta 223
Postadress 86441 Stöde
Telefon 0691-105 00
E-post stodeif@gmail.com
Orgnr 889200-3446
Swish 123 276 83 49
Kontonr BG 5706-9569

Om Stöde IF

Välkommen till Stöde IF


• Vi är en förening med ca 500 medlemmar som bedriver idrottsverksamhet från knattar till seniorer. För närvarande finns följande aktiviteter i föreningen: Skidor, fotboll och tennis. Vi ansvarar även för skridskoplanen vid skolan, vi ser till att det finns bra is så länge vädret tillåter. Det finns ännu ingen ishockeyverksamhet i föreningen men om det finns ledare som är intresserade kan man kontakta styrelsen. Tennisplanerna, som vi sköter om och bedriver verksamhet på, bokas och betalas direkt på boka.se/stodetennis. Vi anordnar skidskola, skridskoskola och öppethuskvällar på skridskoplanen på vintern. På sommaren anordnar vi fotbollsskola.


• Under respektive flik på startsidan kan du gå in och se information om vad vi har att erbjuda våra aktiva. Under kalendarium hittar man våra arrangemang.

• Det är styrelsen som ansvarar för att driva föreningen framåt, men måste naturligtvis ta hjälp av engagerade föräldrar, ledare och andra eldsjälar för att klara av detta. Under styrelsefliken kan du se vilka som arbetar där. Om du har synpunkter/idéer som du vill lyfta fram, lämna dem gärna till kansliet eller någon av styrelsemedlemmarna.

• Vi har framtagna policy dokument i Stöde IF för att ha en gemensam syn på hur vi uppträder i föreningen. Den är uppdelad på en övergripande samt en för aktiva, ledare och föräldrar. Dessa delas ut tillsammans med en kalender på gemensamma arbeten som skall göras under året. Policy dokumenten skall gås igenom på ett gemensamt lagmöte/möte med aktiva och föräldrar. Ledarnas policy gås igenom på ett eget möte.

• För att delta i våra aktiviteter ska du vara medlem. Träningsavgifter tas ut från 7-års ålder. Man betalar en träningsavgift oavsett hur många aktiviteter man deltar i. From tredje barnet i familjen är träningsavgiften fri.
Om ni vill ansöka om att bli familjemedlemmar, ange namn, personnummer och telefonnummer i meddelanderutan i nästa steg.

Medlemsavgifter:

Familj: 700 kr

Aktiv: 400 kr

Stödjande: 250 kr

Träningsavgift:

500 kr

Välkommen till våra aktiviteter!

Vid frågor eller funderingar kontakta kansliet: 0691-10500

Stöde IF