Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stenungsunds IF Herr

Följ

Herr

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 4 okt 2020 Anders Bergsten

  Mycket bra jobbat SIF. Övertygande seger och bra spel. Tack för underhåll ningen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2020 Patrik

  Det som ni borde träna mer på att göra mer mål framåt och sen när ni möter lag som ligger i botten av division 2 borde ni ha mer fokus på matchen och gå för 3 poäng, för fegspel lönar sig inte om man ska vara med och kriga om serieseger och då borde man inse att man har absolut inte råd att tappa bort viktiga poäng när man möter lag som harvar nere i botten av division 2 det är enbart seger och 3 poäng som gäller.Att fegspela mot bottenlag är en ren synd Då borde ni kolla upp om ni kan satsa på att värva anfallare och mittfältare som tar för sig och satsa mer seriöst och sen borde nog tränaren lägga upp mer effektivare spelsystem så att det ska ge mer segrar och mer rena 3-poängare och slutmålet serieseger och avancemang upp till Division 1

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 mar 2020 Isac löfvendahl

  Jag vill Ronaldo

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 aug 2019 Lars

  Om Ljungskile skulle gå upp till Superettan i år, betyder det då att SIF är klart för Svenska Cupen 2020/21, oavsett hur det går i DM-finalen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 apr 2018 Aki Selin

  Lycka till i serien Jesper W .. Vi ska komma å titta på dig någon match 👍😜

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 feb 2018 Supporter

  Tyckte det såg lite skakigt ut stundtals,men det var ju första träningsmatchen, riktigt kul att vi värvat en riktig karaktärspelare på mitten i nr 10 Filip Hansson. Bra jobbat!

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jan 2018 brittmarieandreasson282

  Kommer att bli jättebra SIF !

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jan 2018 Fredrik Roos

  Hej sif are,

  Nu är det situationen blev med att vi skulle byta tränare på kort varsel, så kände vi att erfarenhet och få in en som kunde komma och köra igång var viktigt och det står Gunnar för.

  Frank står för föreningskänsla och ett stort hjärta för SIF samt att Vigan kommer in och står för ungdomlig entusiasm i ledartrion.

  Vi vet att dessa tre kommer komplettera varandra och med övriga ledarstaben är vi nöjda med att fått dessa bitar på plats och nu blickar vi framåt.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 jan 2018 sif are

  jag har enfråga,när ni anställde Lundi sa ni att ni var nöjda, nu har vi fått en ung modern tränare. Nu är ni mycket njda med att fått en äldre erfaren tränare!!!!! Hur tänker ni?

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jan 2018 magnus normen

  Oväntat

  Rapportera

  Rapportera