Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stafsinge IF P2013

Följ

P2013

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pojkar Div. 10 (10 år) Mellersta 2

Match

Stafsinge IF Svart

Stafsinge ip 4
10 juni 2023
14:00

Apel99

Referat

Referat: Stafsinge IF Svart - Apel99

Sista matchen för Stafsinge IF lag Svart innan sommaruppehållet spelades på ett soligt och varmt Stafsinge IP.
Inledningsvis hamnade vi i underläge men höll humöret uppe och kämpade oss tillbaka in i matchen. Lukas fick stundtals göra en del bra räddningar i målet. Vi håller lite för länge i bollen och har svårt att hitta fram med passningar i tid. När vi tappar boll skapas det kontringslägen mot oss. Vi har även svårt under första halvan av matchen att hitta upp med bollen i uppspelet och får stundtals svårt att hålla kvar bollen inom laget. När vi tappar bollen kan vi inte bara stanna upp och titta utan direkt jaga för att försöka ta tillbaka bollen. Även om vi följer med bakåt måste vi orka springa ikapp och försöka slå undan bollen från motståndaren, inte bara springa bredvid och försöka täcka för passning eller skott.
Vi lyckades senare producera lite press framåt vilket också gav utdelning till slut.
Lujain var lagkapten för dagen och fick även ett grönt kort.
Vi behöver bli lite mer allerta och springa lite snabbare och inte jogga eller stanna upp med bollen när vi får våra chanser.
Det var stundtals lite kamp om bollen och några tyckte att domaren inte blåste av situationerna, men vi fortsatte att fokusera på vårt spel istället vilket till slut gav ett bra resultat.
Bra jobbat!
/Ledarna