Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stafsinge IF P2013

Följ

P2013

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pojkar Div. 10 (10 år) Mellersta 2

Match

Stafsinge IF Svart

Stafsinge ip 4
24 maj 2023
18:00

Falkenbergs FF Vit

Referat

Referat: Stafsinge IF Svart - Falkenbergs FF Vit

En match där vi återigen gör en bra inledning och hänger med bra i en jämn första period. Sedan händer något i laget som gör att vi sluta spela som ett lag då vi inte längre kämpar tillsammans utan har en avslappnad inställning utan att sätta press och hjälpa varandra mellan lagdelarna.
Istället för att gå in för att ta bollen springer vi bredvid och försöker täcka eller hamnar bakom motståndaren vilket gör att vi inte får fram bollen till våra medspelare. Lite för lösa passningar inåt i planen gör att vi spelar fram motståndaren så de får frilägen och lätt utnyttjar våra misstag.
Ibland slår vi passningar utan att ha någon tanke på vem vi försöker passa. Det känns som lite panik utan tanke på vem som passningen är till och istället för att bygga upp vårt eget spel för att skapa målchanser, så ger vi istället bort bollen.
Det blir helt ofarligt spel från vår sida samtidigt som vi ger bort bollen för ofta genom lösa felpass.
Mycket handlar om inställning och att hela tiden ge det där sista extra som krävs. Våga gå in i närkamper för att ta bollen. Även när vi ligger under måste vi fortsätta kämpa och tro på att vi kan vända matchen åt vårt håll!
Redan på uppvärmningen måste vi tända till så vi är redo när matchen börjar.
Mustafa gjorde bra insats i målet under de två första perioderna och Isac kämpade på och vaktade målet i den sista perioden. Det är ingen lätt uppgift att vara målvakt när inte utespelarna hjälper till tillräckligt mycket.
Lucas var lagkapten och Alvin fick ett grönt kort.
Ny tar vi nya tag och blickar fram mot ett förbättrat lagspel med en bättre inställning och mer samarbete - Bättre kan vi!