13 september 2020
11:00

Spöland Vännäs IF P07

Referat: Robertsfors IK 07/08 - Spöland Vännäs IF P07

Vi mötte ett fysiskt större motståndi i Robertsfors. Första perioden fick vi ett driv framåt och lyckades därmed få till en hörna och ett par skott på mål vilket resulterade i att det stod 2-2 efter 25 minuters spel och känslan var då att deras humör höll på att svikta. Ett "offesivt" byte i Robertsfors gjorde att ställningen 5 min efter paus var 5-2. Våra huvuden började att hänga, possitionerna hölls ej och kämpaandan för laget sjönk till 0. Andra och större delen av tredje perioden var nattsvart mörker. Sista 7min tog killarna tag i matchen igen men då var det redan för sent. Passningar och prat hade då ett gemensamt mål om att gå framåt och till det egna laget för avansemang längs sidolinjen istället för att enbart rensa eller slå bort bollen i blindo. Sjukdom, skador och bortresta gjorde att vi fick lov låna några spelare från P-08 men trots detta så hade vi bara två stycken avbytare. Få avbytare och därmed ett ständigt bytande av spelarpossitioner gjorde inte matchen lättspelad.
Stort tack till dessa tre som gjorde matchen möjlig idag. Noel, Kevin och Natnael.