Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sigtuna IF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ledare sökes...

Patrik Lundqvist Lagledare
5 kommentarer
  • 7 mar Fredrik Johansson

    Hoppas du är kvar Patrik! Du är en klippa och grabbarna älskar dig/Alex/Fredrik…….

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 mar Daniella Kimber

    Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Arbetsbeskrivningen låter i och för sig som en del andra poster jag haft i styrelsen på olika förräldrar-kooperativ. Mycket jobb för 0:- kr. Och en del som inte bidrar, klagar på ens insats 😉. Men genom engagemang får man får vara med och påverka ens barns miljö. Och vara delaktig i deras utveckling. Det är positivt och jag tänker att man får en liten extra stjärna i himmelen. Man sprider glädje och kärlek till sin omgivning. Tyvärr så kan jag inte spela fotboll. Så jag är inte tränarmaterial. Men hoppas någon mer lämpad, med fotbollsbakgrund, vill lägga sin tid på våra pojkar. Och framförallt vill jag rikta ett stort varmt tack till nuvarande ledare ❤️ Som så generöst bidrar med er tid, kunskap och glädje och tränar våra barn. Vilket enormt jobb ni gör. Vi är många som ser och uppskattar det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 mar Charlotte Hanna

    Stämmer in med föregående talare. Hade jag vart en klippa på fotboll och inte haft problem med dubbelsidig hälsporre så hade jag ställt upp. Får hoppas någon mer passande kan ta sig an rollen. Vi uppskattar allt ni gör och hoppas ni kan få in någon så ni kan få lite avlastning. ❤️

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 mar Patrik Lundqvist

    Ni har så rätt, känslan av att göra något meningsfullt i kombination med den kick man får av att se barnens glädje och utveckling när det man övat omsätts i praktik går ej att omsätta i tid och pengar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 mar Patrik Lundqvist

    Jo förresten, jag blir såklart kvar så länge jag har förtroende! Mer info kommer på föräldramötet, ni kommer väl?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in