Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sätila BBK Pojkar HU16 (födda 08/09)

Följ

Pojkar HU16 (födda 08/09)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sätila BBK
Basket
Pojkar HU16 (födda 08/09)

Sätila HU16 avslutar sin serie

23 nov 2023 8 kommentarer 146 visningar
Rustan Österberg Tränare
8 kommentarer
  • 23 nov 2023 Katharina Nordling

    Hej! Ja, det var tråkigt att få beskedet igår efter träningen. Det känns lite tomt även som förälder. Synd att det tar slut, men så är det ju. Allt kan inte fortsätta för alltid.

    Du skriver väldigt fint Rustan! Och jag har sedan igår tänkt att jag/vi måste förmedla till er tränare hur otroligt bra allt fungerat. Så glad jag varit för er tränare som coachat, instruerat och peppat våra barn (som blivit ungdomar längs vägen). Ni har haft otroligt mycket hjärta - och det har synts och känts. Jag är också mycket imponerad över kontakten ni har haft med spelarna, det är så fint det ni byggt tillsammans.

    TACK för all tid och omsorg ni lagt på våra barn! Ni har hjälpt till att forma dem som både basketspelare och människor! 💛🏀💛

    Vi ses!

    Och just det - bra idé om att samordna besök/övergång till Marbo. 👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2023 Maria Berntsson

    Hej!
    Jag vill också tacka tränarna för ett fantastiskt jobb, ert otroliga engagemang och all tid ni lagt på våra barn.
    Jag förstår varför det måste bli som det blir men tycker att det är väldigt tråkigt att det blir så.
    Hoppas våra grabbar kommer fortsätta med basketen i någon form!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2023 Henrik Andersson

    Jag kan inte annat än att hålla med allt som sagts ovan. Stort tack till er ledare, med hur ni tagit er an våra ungdomar med engagemang och hjärta. Det har varit ett härligt basketgäng, goa föräldrar och ni fantastiskt positiva och stöttande ledare.
    Även om jag anat att det snart inte skulle vara ett lag kvar, så blev jag både förvånad och lite ledsen igår kväll, när Isac kom hem och sa att det var över.
    Jag var inte beredd på detta beslut nu. Men jag förstår beslutet och tycker det varit en rolig tid att få vara med och följa dom.
    Alla ni ungdomar föräldrar och tränare, får lycka till med vad ni än tar er för och så hoppas jag att vi ses igen på något sätt 💖
    Många kramar från Hanna

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2023 Johanna Ahlander

    Jättetråkigt, men kanske oundvikligt! Jag håller med om att det som förälder känns lite sorgligt.
    Ett stort stort Tack till er tränare för alla dessa år!
    Sätila basket har varit en fantastiskt fin klubb ända från början och det har varit en fröjd att få vara med på resan. Det är väldigt tråkigt att det tar slut här. Kommer alltid vara tacksam för allt ni gjort för ungdomarna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2023 Ulrika Anna Maria Wänström Lindh

    Hej Alla och främst Rustan och Martina! Ett plötsligt slut, men inte oväntat. Vi vill tacka er för den här tiden. Jag önskar gärna ett tillfälle/återträff där vi kan få tacka av er två ordentligt. Ni har gjort ett jättebra jobb och lärt ut massor. Det är ni som gjort basketen rolig. Truls vill definitivt fortsätta med basket, till Marbo. Men han vill gärna ha med så många av er lagkompisar som möjligt. Till er som är osäkra på att fortsätta, ta chansen och åka dit och titta och pröva åtminstone en gång innan ni bestämmer er. Jag kontaktar Marbo direkt nu, men säger gärna att det kan finnas fler som vill. Jag berättar när jag får mer information.
    Ni får gärna kontakta mig på 0708-733573 eller ulrika.w.lindh@gmail.com så kan vi planera att åka dit tillsammans. Jag hoppas vi kan fortsätta att ha detta laget-forum ett tag till så vi lan meddela varandra. Det är lättare att flytta över om det är fler som gör det samtidigt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 nov 2023 Ulrika Anna Maria Wänström Lindh

    Hej! Jag fick trevligt svar från Lukas i Marbo, se nedan! Så Truls åker dit på tisdag. Följ med vettja!

    "Hej,
    Rustan ringde mig idag så jag hörde detta.
    De är varmt välkomna till oss. Jag var med som ledare i somras på Open court och träffade Truls då så jag vet vem han är och jag tror inte han kommer ha några problem med att komma in i gänget.

    Vore jättekul om han och några till vill fortsätta spela basket med oss.

    Vi tränar tisdagar 18:00 - 19:30 i Lyckehallen B i Kinna och torsdagar 19:00-20:30 i Lyckehallen A. Vi försöker sätta kod 0808 på dörren så att man ska komma in.

    Hör av dig om det är något mer ni funderar på, eller om det är något vi kan göra för att underlätta så att fler vill fortsätta.

    //Lukas"

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 nov 2023 Therese Wiman

    Vi vill också rikta ett stort och varmt tack till våra fantastiska tränare, lagkamrater och föräldrar. Hm, Hur säger man tack till mycket bra tränare? Vi kommer verkligen sakna er. Då både Rusta och Martina har båda varit otroliga förebilder och ett lysande exempel på vad det innebär att vara en bra tränare för våra killar.  Ni har varit en klippa av stöd och uppmuntrat i vått och torrt. Tack för att ni är ena fantastiska coacher, mentorer och vänner och för allt arbete ni lagt ner på våra killar. Er orubbliga tro på våra grabbar har gett dem ett självförtroende inom sporten. Så trotts allt åker Samuel gärna med och testar på tisdag men han säger att det kommer ju inte alls bli detsamma.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 nov 2023 Ulrika Anna Maria Wänström Lindh

    Det verkar bli i alla fall tre killar som åker till Marbo på tisdag, Truls, Fred och Samuel. Häng på ni andra med! Vi tänkte att vi kan vara där 10-15 minuter innan, 18, dvs ca 17.45. Enklast är nog att komma ombytta så här första gången.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in