Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Salems IF

Följ

Salems IF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Salems IF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Salems IF
Adress Box 2110
Postadress 14402 Rönninge
E-post info@salemsif.se
Orgnr 802433-9155

Om Salems IF

Föreningen startades 1996 av några kompisar som spelat hockey tillsammans som började spela herrlagsinnebandy.

Salems IF ska vara en förening för alla, den som vill spela innebandy ska hitta sin plats hos oss. Vår verksamhet utgår ifrån vår värdegrund som säger att vi ska vara en förening som utbildar och utvecklar ungdomsspelare.

Innebandyn i Salem ska bygga på ett fartfullt spel med mycket tekniska finesser, dramatik, kamp, mycket som händer hela tiden. Vi vill att alla våra Salemslag spelar en innebandy som är kul att spela och rolig att titta på.

Vi vill vara en förening där man fostrar till ett livslångt idrottande, där vi bygger verksamheten i seniorlaget på egna produkter.

Ungdomsverksamheten bygger på att alla ska vara delaktiga och ta del av allt det positiva som ingår i att utöva en lagidrott. Vi startar upp en ny träningsgrupp varje år på pojk- respektive flicksidan. Det är utveckling som är fokus och inte resultat. Vi har resultatmål och resultatredovisning först när spelarna kommer upp i juniorålder.

Så vill du vara en del av detta? Titta in på respektive lags hemsidor, ta kontakt med lagledaren där och hitta din plats i Salems IF.

Och glöm inte att komma ner i Skogsängshallen när det är matchdag, oavsett om det är ungdomslagen, juniorlagen eller seniorlagen som spelar.