IK Säbysjön

Referat: Vallentuna BK - IK Säbysjön

Vallentuna BK - IK Säbysjön 1-1 (0-0)

Ni som följer kontot för ursäkta att vi har postat samma referat flertal gånger, men av någon anledning plockas det ner. Nu testar vi referat med en gammal bild och ser om det får stanna uppe ????

Vallentuna är skickliga och har mycket boll i första halvlek. Vi försvarar oss bra och får kämpa hårt med att blockera skott, rensa undan inspel och avvärja oss från hörnor.

Vi skapar även en av halvlekens hetaste chanser men Vallentunas målvakt är på tårna gör en bra räddning.I andra halvlek tar Vallentuna ledningen med 1-0.

Uppförsbacken blir tyngre då vi åker på en utvisning.Men där växer vi, trots vad som känns som att allt går emot oss för tillfället. Efter 80 minuter är han framme igen, Mehdi Khalili. Med sin tredje fullträff kvitterar han matchen.Vallentuna trycker på men vi står emot och tar en moralstärkande poäng.

Laget: Herman - Daniel Hannes Maxwell Tommie - Ola Stenström - Fredrik David Adrian - Boran

avb: Mehdi Nahom Emil Roni

57' Adrian ut Mehdi in
61' 1-0
72' Ola ut Nahom in
80' 1-1 Mehdi (Fredrik)

Gult kort: Stenström Boran Maxwell Ola
Rött kort: Daniel