6 april 2019
10:30

Askims IK

Referat: Solängen BK - Askims IK

Träningsmatch mot Askim i duggregn som sedan försvann under matchen uppe på Förbovallen. Vi inleder första halvlek bra och spelar fin fotboll. Vi ligger rätt i postionerna och går in i duellerna bra. Alla kämpar och sliter vi skapar många fina chanser och gör 3 mål under första halvleken. Askim har ett par chanser men försvaret gör det bra och vi leder med 3-0 i paus. Vi pratar om vikten att kämpa hela matchen och det är 40 min kvar att spela om. Askim reducerar på straff efter 8 minuter in i andra vilket gör att dom får en posistiv kick, vi kämpar på bra men går inte in 100% i alla närkamper i defensiven och vi blir emallanåt bolltittare detta gör att Askim både gör 2-3 och 3-3. Vi skapar ett par bra chanser under andra halvlek och lyckas med 7 minuter kvar göra 4-3. Jättebra kämpat av alla och skönt att få med en seger nu när serierna börjar snart.