Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Syrianska IF Kerburan P17

Följ

P17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Syrianska IF Kerburan
Fotboll
P17

REFLEKTION - Aros Cupen

19 jun 2023 4 kommentarer 140 visningar
Simon Issa Tränare
4 kommentarer
  • 19 jun 2023 Laura Svensson Conklin

    Your human too ❤️ Vi känner oss ganska stolt på hur du agerade, jag är helt säkert på att du hade gjort så oavsett vems barn det hade varit. Det var helt galen av den mannen och att domaren inte agerade på nånting verkade det som. Det blev som det blev men Spencer är så nöjd med sin upplevelse igår, han älskar fotboll, sin lag och sina tränare. Nu har hela laget, föräldrar och tränare gått igenom nåt otroligt kul tillsammans och nåt dumt och tråkigt, lag känslan bli bara starkare av detta.
    Ser framemot träningen imorgon, ta hand om er! ❤️

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 jun 2023 Stefan Harman

    Då vår pojk Benjamin var hemma med feber kunde vi tyvärr inte delta. Han var ledsen över att missa sin första cup med laget, det är sånt som händer.

    Av vad jag förstått av händelsen så skötte ni tränare det exemplariskt.

    Ser fram emot framtida matcher/cuper 😄


    Rapportera

    Rapportera

  • 19 jun 2023 Verde Yildiz

    💓🙏💓 tack själv Simon! Ni gjorde ett fantastiskt jobb! Situationen hanterades proffsigt och jag känner mig stolt att vara en del av detta lag i Syrianska.

    Vi fick feedback från flera tränare som tyckare att vi hejjade sjysst, vi klappade oavsett mål och tröstade alla barn när vissa av de andra lagens barn grät vid förlust!

    Stort tack till alla ledare, föräldrar och framförallt våra fina duktiga snälla barn 💓💓💓

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 jun 2023 Kristina Yar

    Du gjorde ett fantastiskt jobb! Alla ni och vi! Sen tror jag grabbarna blev rädda för pappans beteende inte pågrund av dig. Iallafall min son. Du reagerade på ett exemplariskt sätt och gjorde inget fel. Tråkigt avslut bara! Och stackars våra pojkar som blev slagna utan anledning av andras barn i den här åldern. Det var väldigt skrämmande och se. Tråkigt! Förövrigt så tackar vi för en fantastisk dag ! Så stolta föräldrar💙

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in